Főoldal Oldal Blog Just smile :)

Just smile :)

8
Oszd meg!

Tudjátok miért szeretem a tini magazinokat? A levelek miatt… :) A Balassagyarmati könyvtár hónapok óta selejtezi ezeket a magazinokat, kezdetben 30ft-ért árulták, nemrég ingyen adták, így elvittem egy csomót. Azóta néha beleolvasok, és ma kezembe akadt az IM 2004 Februári száma. Fura, hogy akkor minden a Gyűrűk uráról szólt, a címlapon is Orlando Bloom szerepel. Na de nem is ez a lényeg. Hanem három olvasói levél. Amik mind … nem is tudom hogy jellemezzem őket. Valahol szomorú hogy ennyire buták. De valahol vicces is. Nem kicsit, nagyon :) Oh, vmiért a szerkesztők nem válaszoltak rájuk… A levelek:

 • K.Edina: A minap szeretkezni akartunánk a barátommal, de nem tudtuk, hogyan használjuk az óvszert. A végén arra jutottunk, hogy a legjobb, ha lenyelem, és akkor nem lehet baj.
 • V. Márta: Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy mi van akkor, ha valakinek még soha nem volt magömlése? Én egy 18éves lány vagyok és még mindig nem volt magömlésem, éppen ezért már teljesen el vagyok keseredve. Mit tehetek ilyenkor? Van olyan gyógyszer, amivel előidézhetem ezt?
 • M. Edina: Az egyik újságban találtam egy kis tégelyt, amely parfümmintának látszott. Igen ám, de ezt később megtaláltam egy ásványvízhirdetésnél is. Így azt gondoltam, hogy megiszom. Jól tettem?

Nem is tom melyik a legviccesebb. Vagy szánalmasabb. Szerintetek? :) Szerény véleményem szerint, a 'lenyelem' viszi a pálmát. Mert éppenséggel az AIDS a spermium útján terjed…

8 Hozzászólások

 1. Áhh szerintem a másodikhoz fel sem ér a lenyelősdivel. :) Hú azon mekkorát röhögtem most xD még ilyet kérünk… :D

 2. hát ezek.. xDDDD LOL
  A második a legjobb sztem is.. :D
  Amúgy az első számomra azért vicces, mert nem volt odaírva, hogy mit, és én legelőször úgy értelmeztem, hogy az óvszert nyeli le xDDDDD

 3. Jajj ezek a levelek:D Alapból imádom a tinimagazinok tanácsadórovatait, mert csupa IQ-harcos irományát találja ott az ember, de ezek tényleg mindent visznek. XD
  Magömlés és óvszerlenyelés… te jesszász. Azért arra is kíváncsi lennék, hogy 2004 óta vajon ezek a leányzók okosabbak lettek-e és amennyiben esetleg igen, mit éreznének, ha valaki a kezükbe adná a leveleiket…

 4. Azon az óvszeresen nagyot néztem. Lenyelni? Ezt bírták kitalálni, hogy a kotont megeszi amolyan sznek gyanánt. Nane. Meg a magömléses is. Igen, mikor mind azt hisszük, hogy ennél nagyobb hülyeség nem érhet minket, akkor mindig jön valami. Jelen esetben ezek a tinimagazinos olvasói levelek. Gáz.

 5. Szerintem a spermára gondolnak és nem az óvszerre…
  Úristen sok hülye ember van , de ki az aki lenyel egy óvszert , ez már lehetetlenség baszus úristen …Szakadok:D:D

 6. 1) Miért akar szexelni két olyan ember, akinek fogalma sincs az egészről? Menőből… szánalom…
  2) Hol él, hogy nincs róla fogalma? A magömlésről? Az ÓVSZERRŐL? Milyen sikolába jár, nincs nete? Nincsenek barátnői?
  3) NIncsenek szülei?????? OKé, hogy az anyukád nem ül le veled, és közli, mit hova kell dugni, de azért Istenem, olyan szüleik vannak, hogy nem merik megkérdezni tőlük? Szánalom… felsőfokon.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here