Főoldal Kritika és Értékelés FilmKritika Stepmom – Édesek és Mostohák (1998)

Stepmom – Édesek és Mostohák (1998)

0
Oszd meg!
Julia Roberts és Susan Sarandon. Ennyi elég is hogy megnézze az, aki még nem látta. De talán nem is kéne jószolgálati nagykövetet játszanom, hiszen szerintem kevesen vannak akik még nem látták…. :)
A film története zseniális: adott a mintaanyu Susan Sarandon, aki elválik a férjétől, és kiderül hogy rákos… A gyermekeit pedig kénytelen rábízni Julia Robertsre, a fiatal fotósnőre, volt férje jelenlegi szerelmére. Kőkemény dráma ez, amiben néha vannak vicces elemek. Üresjáratokat is tartalmaz, de mire végetér az egész, rádöbbensz hogy minden perc jelentett valamit, minden egyes jelenet előre vitte az egészet a szenzációs végig: ami annyira szomorú volt, mégis olyan hollywoodi. Pont amilyennek lennie kell egy Julia Roberts filmnek…. :)
Azonban, Julia ide, Julia oda, itt a legjobbat  mégis Susan Sarandon alakította: képes volt smink nélkül, csúnyácska anyuka formát ölteni, és bemutatni azt, mit élhet át egy haldokló nő, akinek a gyermekei a legfontosabbak… Zseniális alakítás volt!
Sok filmben a gyerekszereplők nem igazán mutatnak újat, vagy csak vannak hogy legyenek, itt azonban ők is nagyon jól játszottak. A forgatás óta eltelt 11év, az Anna-t alakító Jenna Malone a színészkedés mellett zenei karriert is kiépített, az aranyos Ben is felnőtt, Liam Aiken legújabb filmjében, a Bandslam-ben épp Vanessa Hudgens fejét csavarta el…
Ha egy kellemes drámára vágysz, és ki szeretnél szakadni a hétköznapokból, rá kívánsz döbbenni hogy egy átlag-családban micsoda drámák bontakozhatnak ki egyik percről a másikra, válasz az Édesek és Mostohákat. Ha már láttad, 'ismétlés a tudás anyja…' :)

Értékelés: 10/10

810 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here