Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Pimaszok – Megtörtént

Pimaszok – Megtörtént

0
Oszd meg!

Hamar telik az idő, és sajnos eljutott a Viasat3 arra a pontra, amikor is Paul Henessy távozott  a képernyőn és a valós életben egyaránt.

John Ritter 2003. Szeptember 11.én tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából, egy veleszületett szívbetegség kiújulásának okán. Mindenki tragikusan fogadta a hírt, de a Pimaszok túlélte a távozást, és még 2évig műsoron volt.

Azonban a kezdeti 10milliós nézettségi adatok a 3.évadra 6-7 millióra csökkentek, így az ABC törölte a sorozatot. Egyébként, nemrég érkezett a hír, hogy elhunyt Suzanne Pleshette, aki Kate édesanyját játszotta a sorozatban.
Tetszik ahogy a Pimaszok le-reagálta John távozását. Mármint, a legtöbb helyen ha valaki meghal, eltelik 2rész és mindenki elfelejti, itt azonban biztos vagyok benne hogy nem így lesz, és ez jó. Teljesen megváltozott a széria struktúrája, hiszen az egész John Ritter karakterére volt kiélezve…

Mindenesetre az elmúlt 2-3 rész nem volt annyira vicces mint az eddigiek, és szép lassan vígjátékból drámává, dramedy-vé változik a sorozat, de szerintem ez így jó, ennek így kell lennie…

2192 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here