Főoldal Érdekességek Ajánló Glee: Itt az első trailer a legjobban várt sorozathoz!

Glee: Itt az első trailer a legjobban várt sorozathoz!

6
Oszd meg!

Ez egy álom! Komolyan mondom, Ryan Murphy a Kés/Alatt alkotója az én szívem mélyébe akar hatolni ezzel a sorozattal. Célt értél Ryan, már ezzel a promóval megvettél kilóra!

Tekerjetek a 2.29.re – és hallgassátok a feka csajt: “Állj! Én Beyoncé vagyok, és nem Kelly Rowland” Isteni a csaj! A dalok, a sztori, a tesitanár, minden! Persze tudom, egy részben lesz kb. ötperc zene, de ez még így is több mint az átlag, szóval, én ezt az egészet imádom!

A FOX új sorozata majd’ egy hónap múlva, május 17-én debütál, a főszerepben Lea Michele, aki a Tavaszébredés Broadway darabban nyert országos ismertséget, illetve Cory Monteith a Kyle XY-ból. A sorozat egy iskolai kórus életét követi nyomon. Alig várom már, remélem sok-sok évada lesz!

glee-triler

6 Hozzászólások

  1. bár úgy nagyjából semmit nem értettem belőle de rohadt jó szerintem! Van esély arra, hogy ez magyarországra eljusson? Kérlek mondjátok hogy igen! Léccilécci

  2. Kittymano: Általában minden amerikai sorozat eljut Magyarországra is, de kivételek persze akadnak: reméljük nem ez lesz :)

    Egyébként, én se sok mindent értettem, de a sztori kb. annyi, hogy a tanár egy énekes-csapatot, musical társulatot szervez hogy fellendítse azoknak a diákoknak az életét akik valami oknál fogva kirekesztettségben szenvednek. Legalábbis nekem ez jött le :)

  3. Köszi, hogy felhívtad a figyelmemet erre a sorozatra! Tuti, hogy figyelemmel fogom kísérni, mert tényleg jónak ígérkezik! :D

  4. Ez nekem is tetszik, habár remélem nem lesz valami HSM-klón. Azt nagyon nem bírom.
    De én tuti nézni fogom!

  5. Tibi, iszonyatosan köszönöm, hogy szóltál erről, nagyon-nagyon tetszik, biztos nézni fogom. :) Amúgy Feddo, ezt elnézve biztos nem lesz egy HSM-klón, ez tényleg igényesnek igérkezik, már alig várom!

  6. Látom mindenkinek elnyerte a tetszését a sorozat… :) Sajnos messze még az amcsi premier, de személy szerint biztos vagyok benne hogy nem egy HSM klón lesz :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here