Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika 90210 – 1.16.

90210 – 1.16.

6
Oszd meg!

És eljött: Matt Lanter első epizódja a 90210-ben. Ha azt mondom isteni volt, nem fejezem ki eléggé a tetszésemet. Egész egyszerűen Liam karaktere lehet az “új Adrianna“: aki felbukkan a semmiből és az átlagosból istenit csinál. Remek munka volt Matt Lanter!
Tetszik hogy Ethan és Annie szakítottak. Persze ha nemtudnám hogy Dustin Milligant kirúgták a sorozatból, azon aggódnék hogy Marissa-Ryan t játszanak velük, de ennek tudatában nincs mitől félnem. Egyébként amit Annie művel, az sok. Mármint, ahogy előadta Rhonda tragédiáját, és még bőgött is, őstehetség. Shanea is egész jól odarakja magát…
Amikor olvastam hogy Silver be fog kattani elnevettem magam, pont ő? És miért? Erre bamm, az epizód percről percre adagolta a dolgot, aztán a végén jött a nagy bumm: tetkó a hasán.
Úgy tűnik a 90210 részről-részre egyre méltóbb lesz a nevére, a nem mindennapi irányítószámra… :) Kár hogy a feliratok olyan lassan készülnek el :(

6 Hozzászólások

  1. Szerintem is kicsit elfogult vagy. A részhez se tett túl sokat, azt leszámítva, hogy előadta a bőrkabátos macsót Naominak, és ez szerintem nem volt nagy horderejű.

  2. M: Tényleg elfogult vagyok, de ennyire azért nem :) Sztem jót tett a sorozatnak ^^

    Matt: Kezdetben Adriannaról ugyanezt gondoltam ^^

  3. Hello! Csak azt akarom kérdezni, hogy van valami konkrét oka, hogy Dustin-t kirúgták? Vagy csak ok nélkül elkaszálták?

  4. utolsó két mondattal teljes mértékben eggyetértek :) a rész pedig szerintem különöképp jó volt, csak úgy zajlanak az események :)

  5. Sammy: Mindössze annyival indokolták, hogy kifulladt a karaktere…

    Lexie: Most tényleg nagyon! Egyre jobb így a sorozat :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here