Főoldal Érdekességek Ajánló Jesse McCartney – How Do You Sleep

Jesse McCartney – How Do You Sleep

2
Oszd meg!
Először is, le kell szögeznem: szeretem Jesse McCartney dalait. A “Daddy’s Little Girl” nálam örök favorit marad. Tud a srác, szép a hangja, és aki meg tud írni egy “Bleeding Love“ot Leona Lewisnak, az nem lehet béna. Most, a klip alapján mégis annak tűnhet.
Kezdjük az image-gel: Egy tinisrácra ne akarják már ráakasztani ezt a “menőcsávóvagyok” stílust. És igaz hogy már 22éves, de 18nak se nagyon néz ki, a klipben ez pedig elég erőteljesen hat: nem való neki a menőmanócsábító szerepkör. Egyébként a képi világ szerintem gyalázatos: nem történik semmi, csak Jesse egyik kocsiból ugrál a másikba, a háttér meg folyton változik, mintha menne a kocsi, pedig tudjuk hogy nem. Oké, ez valszeg image-klip akart lenni, csak az alap koncepció nem működött, McCartney nem egy Mr. Bond… Az egész klip egy rakat … szerencsétlenség.
A dal viszont jó. Igen, bugyuta a refrén, de beleviszi az apró nuanszokat, amitől az egész kiemelkedik a fullasztó ürességből. Igazából ezek nagyrészt illenek a dalaira, mindig van bennük valami plusz, amitől tovább hallgatod. Lucadris cameoja nem rossz, de méginkább észreveszed azt a differenciát, hogy neki mennyire jobban áll a csajok szédítése, mint McCartneynak.

2 Hozzászólások

 1. Amikor először megláttam ezt a klippet,ugyanezt gondoltam, mint te. Akkor már inkább az “eredeti” How do you sleep klipp,ami igaz,hogy többnyire koncertfelvételekből lett összevágva,de legalább az illik Jesse-hez…
  Szeretem Jesse-t,remélhetőleg a következő klipp nem lesz ilyen semmilyen.
  Az It’s over klippje viszont kifejezetten tetszik. :)

 2. szia Tibi,
  Tudom, hogy most ez nem ide tartozik, de azért remélem, hogy nem túl nagy gond :S
  Azt szeretném káérdezni, hogy benne lennél-e egy linkcserében? nagyon örülnék neki ^^
  Előrre is köszi

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here