Főoldal Kritika és Értékelés FilmKritika The House Bunny – A házinyuszi (2008)

The House Bunny – A házinyuszi (2008)

0
Oszd meg!

Emlékszem mikor először láttam a plakátot a moziban. Annyira hidegen hagyott. Emlékszem mikor láttam a trailert, egyből beleszerettem. Felkiáltottam örömömben mikor szobatársam letöltötte és behozta DVD-n. Amikor megnéztem, na akkor adtam ki hisztérikus hangokat, röhögtem mint állat.
Ennyire szőke nőt még nem aláztak filmben, és mégis mindezt annyira profin tették, és egyáltalán nem volt sértő a plázacicák számára, sőt, biztos vagyok benne hogy ők röhögtek a legjobban. Saját magukon :)
Már a bevezetés mindent vitt, hősnőnk Shelley elkezdi narrálni a sztorit, a Playboy villát pedig Hamupipőke sztorivá avanzsálja lelki szemeink előtt: egyszerre volt abszurd és vicces, pont amilyennek egy jó vígjátéknak lennie kell. Néhány jelenet máig a szemem előtt van, legjobban az tetszett amikor Shelley ott áll a gőz alatt, és tiszta Marilyn Monroe és paff, felkiált hogy ez kurvaforró ^^ Az se semmi, amikor Shelley félreérti a rendőri utasításokat, még a film elején…
Anna Faris kitűnően hozta a figurát. A Horrora Akadva sztárja a skatulyából nemigazán törhetett ki ezen szereppel, de méginkább bebetonozta a tudatunkba: ő az egyik, hanem a legjobb komika mae, Amerikában :)
Ha van másfél órád, és szeretnél nevetni, nevetni és megtöbbet nevetni, EZ a te filmed :)
Értékelés: 10/10

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here