Főoldal Érdekességek Ajánló Miley Cyrus – The Climb

Miley Cyrus – The Climb

7
Oszd meg!

A legtöbb Disney sztár nem a lassú dalokra született: pörgős, dance dalokat nyomatnak, amiket meghallgatsz, jobb kedved lesz, és jónapot. De a “The Climb” ettől sokkal több, ez jobb. Nem hittem volna hogy Mileynak ennyire jó hangja van, és mégis! Nem mondom hogy Miley elsőszámú rajongója lettem, de ezzel a dallal bizonyított. Van jövője, vagy énekesnőként, vagy színésznőként, de sokra viszi még.

Ti hogy látjátok? Nektek bejön a dal? Kíváncsian fogadom a véleményeket.

miley-cyrus-the-climb

7 Hozzászólások

  1. sosem voltam nagy Miley fan sőt, a hangját viszont nagyon szeretem. Ez a szám gyönyörű és még a viszonylag magasabb hangok is szépen kijöttek, örülök, hogy egy ilyen számot is hallok tőle. De a klipp… húh hát az nem igazán jött be:S na de ez már nem Miley hibáa nagy részben XD gyönyörű szám!!!

  2. Én személy szerint nem szeretem Miley-t. Ez a száma se nagyon jön be :S
    Akkor már inkább a Bottom of the ocean vagy a Fly on the wall. :)

  3. Mikor először meghallgattam ezt a számot azt hittem lefordulok a székről. Én nem voltam oda a Hannahban annyira Miley hangjáért, mert nagyon pörgős dalai voltak. Nem utáltam, szép hangja volt, de a sorozatban enm bizonyított eléggé, de ez a szám eszméletlen, abszolút kedvencemmé vált az utóbbi időkbe. A klipp viszont nem tetszik annyira, mint maga a dal, szép meg minden, de nem fogott meg annyira.

  4. Ez a szám nagyon jó. én szeretem Miley-t, de sosem voltam nagyon a rajongója. De az a száma szerintem fergeteges. Mikor szomorú vagyok ezt hallgatom ;) És könyv olvasása közben is nagyon jó ;) Sztem eszméletlen ez a száma. Amúgy én a többi számát is szeretem, de a Hannah Montanaban nem tud bizonyítani eléggé, mert Hannah más stílus azért mint ő. De az albuma is nagyon jó. Alig várom a Hannah Montana Moviet. ;)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here