Főoldal Érdekességek Érdekességek Best of 2008 – Legjobb újonc sorozat

Best of 2008 – Legjobb újonc sorozat

0
Oszd meg!

Azon újonc sorozatok közül, amikhez idén szerencsém volt, íme, az öt legnagyobb kedvenc!

1. 90210 (THE CW):
Jött, látott, győzött. Már a tavalyi listámon is az élen állt, hiszen ki ne akarná újra beveletni magát Beverly Hills fényűző világába? Na ugye :) Az epizódok forgatókönyve pazar, azokat a problémákat hozza fel amiket kell, egyszerűen imádnivaló, nem sok, nem kevés, pont annyi amennyi kell drámából és vígjátékból, musicalből és szerelemből…

90210

2. Privileged (THE CW):
Még ezt is csak részleteiben csodálhattam meg, de azok alapján imádom. Alig várom hogy egyben megnézhessem az egész évadot, higgyétek el, 1-2 forró nyári nap alatt, ventilátorral hűtve az arcomat, meglesz nézve :)

3.ű. United States of Tara (Showtime):
Egy nő, akiben több személyiség lakozik, a forgatókönyvet pedig az Oscardíjas Diablo Cody írta. Belenéztem a youtube-on és tetszik, nemsokára muszáj leszek az egész sorozatot ledarálni.

4. Legend of The Seeker (NBC):
Imádom az ilyen fantasy világot. Bár még ezt sem láttam csak részleteiben, azok tetszettek. Remélem nem csak az első részre tartogatták ezeket a jó effekteket, és későbbre is kapunk belőle :)

5. Sonny With a Chance (Disney):
Semmi extra, de mégis jó. Ez is olyan mint a többi Disney széria, ellazít, kikapcsol és elfelejtek gondolkodni, ami jól esik 1-1 mozgalmas nap után.

755 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here