Főoldal Érdekességek Érdekességek Vanessa és Zac, mint Csipkerózsika és Fülöp herceg

Vanessa és Zac, mint Csipkerózsika és Fülöp herceg

13
Oszd meg!

Annie Leibovitz fotós neve talán akkor vált ismertebbé itthon is, amikor elkészítette azon botrányos fotónak titulált képet Miley Cyrusról, amin kivan a háta… Pedig Annie egy igazi művész, aki szereti a híres Disney meséket megörökíteni egy-egy fotó erejéig, ismert mai sztárokkal.

A Csipkerózsika főhőseit például Vanessa Hudgenssel és Zac Efronnal képzelte el, íme a remekmű, sajnos csak taggel találtam meg. Zac elképesztően dögös, Vanessa pedig lenyűgöző a képen!

zanessa

13 Hozzászólások

  1. én mikor hirtelen rápillantottam a kéépre azt hittem Nessára hogy Rose McGowan ami lássuk be azért nem dícséret :S szóval nekem Zacről sokkal jobban tetszik a kép. de a fotósnak tényleg le a kalappal!!!

  2. Különben is, Csipkerózsikának nem kellene aludnia, mikor a herceg megcsókolja, és csak a csók után felébrednie?! Itt meg Vanessa szeme nyitva van….

  3. Hát megmondom őszintén nekem a képről előbb jutott volna eszembe Tom Welling és Kristin Kreuk, mint Zac és Vanessa. Jobban megkellett nézni a képet, hogy leessen, hogy nem ők azok. A kép szerintem jól sikerült!

  4. sajnálom ha megbántottalak ezzel dóri de nekem Rose nagyon nem szívem csücske, és ismerem ezt a képet és még ez sem hatotta meg a szívemet! de tényleg mégegyszer bocs =)

  5. Dóri: Persze, tudom hogy híres, régebben láttam a képeit, de a nevét a Miley ügy kapcsán jegyeztem meg… :)

    Kaori-Chan: Csak ezt a képet találtam, talán van még több is valahol :)

  6. Szerintem dícséret,hogy Rose Mcgowan jutott róla eszedbe,gyönyörű nő :)
    Viszont Vanessa valahogy nekem mégis jobban bejön,nem tudom miért.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here