8 Simple Rules – Pimaszok: Az első részről

0

Na végre én is megnézhettem. És imádtam. Jók az ilyen családi sitcomok, amik tök átlagos dolgokról szólnak. Semmit eget rengető nincs benne, igazából az egyéniség szikrája se csillant meg a sorozaton. Klisékből épül fel, de ezeket mesterien használja, így nem zavarhat senkit.

A színészekkel kapcsolatban, Katey Segal furcsa ebben a szerepkörben, hol van ez Peggy Bundy-tól? Mégis, jól alakítja a merőben más karaktert, és ez tetszik. John Ritter is remekel az apa szerepében, annyira sajnálom hogy sajnos elhunyt. Béke poraira.

pimaszok

A gyerekekkel kapcsolatban, furcsa Kaley Couco-t egy ennyire debil szerepben látni, a Charmed és a TBBT is egy más színfolt a karrierjében, amire valljuk be: sokkal büszkébb lehet. A másik két gyerekkel egyenlőre nem tudnak mit kezdeni a készítők, reméljük idővel nekik is találnak valami ‘szerepet’. Oh, és van egy jó hírem: Matt Lanter (90210, Elnöknő) is szerepelni fog a sorozatban, a 3×21.-ben De messze van még…

Most hogy a TV6on véget ért a Mindenki utálja Chris-t, megvan az újabb napi sitcom-om, ami hétvégén öt rész élvezetet jelent nekem. Remélem ti se hagyjátok ki :)

846 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.Leave A Reply