Főoldal Kritika és Értékelés FilmKritika The Perfect Man – A tökéletes pasi (2005)

The Perfect Man – A tökéletes pasi (2005)

6
Oszd meg!

Gyerekek, mentsetek meg! Kezdek kinőni a Hilary Duff filmekből… Régóta sejtettem, egyszer eljön ez a nap is, de nem akartam elhinni. A legutóbbi lesújtó kritikám után félelemmel vettem kezembe a születésnapomra kapott Tökéletes pasi dvd-t. Nem akartam mégjobban lerombolni azt az illúziót, amit Duff épített fel bennem az elmúlt években.

a-tokletes-pasi

Eddig tökre elhittem hogy tehetséges a csaj, és most kénytelen vagyok szembesülni vele: csak egy karakter eljátszására képes, aki jólány, mindenki “szomszédja” és akibe mindig a legdögösebb pasik estek bele. Persze, hozzuk fel a védelmére a puszta tényt: nem igazán kapott még olyan lehetőséget hogy megmutathassa a másik arcát. Asszem az idei Greta vagy a tavalyi War, INC lesz az ami fordíthat a megállapításomon. Mindenesetre ez a film nem tetszett.

Pedig nincs bajom a klisékkel, csak tudják őket jól használni. Amint benyomtam a dvd-t és elkezdett narrálni Hil, elkezdtem idegenkedni az egésztől, köszönhetően a magyar hangnak. Aztán ahogy eltelt 10perc, kénytelen voltam rádöbbenni: tudom mi lesz a vége. Ez általában nem zavar, a HSMnek is mindenki tudja mi lesz az utolsó tánc után, a lényeg hogy mivel töltik ki a közepét: na itt nem sikerült jól megoldani ezt a feladatot.

A sztori kb. egyenlő a nullával, Holly (Hilary Duff) anyja Jean (Heather Locklear) mindig szerencsétlen pasiügyben, és Miss Stréber és nemtudokhazudni pasit keres anyunak, “érdekes” kalandok árán…

Ami mégis megmenti a dolgot a 0/10től, az Heather Locklear. Már az legalább két pont, hogy megkapta Melrose Place béli hangját, és jól is játszott vele, Heather hozta azt, amit megszoktunk tőle: kőkemény profizmust. Hiába nem csíptem Amandát, a tehetség az ott volt. Ugyancsak ezt mondhatom el Chris Noth-ról, aki abból az idióta szerepből kihozott valamit. A legalja egyébként nem Hil volt, hanem a húga, szerintem szót sem érdemes vesztegetni rá. A mostani “dögöspasink” Ben Feldman volt, aki Jared Padaleckivel játszik a Péntek 13-ban. Az alakítása, hát, mit mondjak…

6 Hozzászólások

 1. Remélem láttad tegnap a War,Inc-t. Igaz,hogy szerintem a film egy nagy 0, de abban Hil végre nem a jókislányos szerepet kapta és tudott élni a lehetőséggel.
  Nekem egyébként tetszik a Tökéletes pasi.

 2. Felvettem T-Home-mal a War, INC-t, és meg fogom nézni szerintem még ezen a hétvégén. Kíváncsian várom hogy Hilary mit kezd a karakterrel.

 3. Szerintem tök jó film “A tökéletes pasi”.Hilary Duff,Heather Locklear valamint a többiek is tök jól játszottak benne.Nekem tetszett.
  Értékelés:10/10

 4. Hilary Duff a világ legjobb szinésznője!Az összes filmjét imádom persze csak amiket eddig már láttam!!!!
  puszi ja és a Sztár születiknek lehetne 2.része az nagyon jó lenne
  By::::Kikka

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here