Step up 2: The Streetdance (2008)

  0
  Oszd meg!

  Step up 2 PosterEmlékszem annak idején nem nagyon tetszett a Step Up. Persze a tánc már akkor is lenyűgözött, de a sztori nem, mert idegesít, ha valaki azt tartja természetesnek, ha nyomorban van lopnia kell. No ezt a hibát javította ki a Step up 2.

  Már eleve az alap felállás tetszett, Andie az táncos bekerül az elit suliba, ahol megváltoztatja a saját és társai életét… Szeretem az ilyen alapsztorikat, pláne azokat amiknek értelme is van. Ennek a filmnek volt története, mondanivalója, és emiatt tetszett meg annyira: a csodás táncbetétek között láttuk a sztorit. Grat.

  step-up

  A koreográfiák tetszettek, de a vége-tánc nagyon eltúlzott volt. Mármint, a lebőgés után nem is tartottak közös órákat, hogy lehet hogy most ennyire jól sikerült? Akkor, mintha az egész tánc esőre lett volna koreografálva, de mégis, honnan tudhatták volna hogy lesz eső? És eleve, kik világítottak rájuk az autó reflektorfényeivel mikor mindannyian táncoltak?

  Ami külön jó volt, Channing Tatuum cameoja, ez adta a kapcsot a két film között, mivel az igazgatónőt egy dögös pasira cserélték. A főhősök – Briana Evigan és Robert Hoffmann – hozták amit elvártunk tőlük, de mégis, a csúcspontot Moose, azaz Adam G. Sevani jelentette. Annyira nyomi volt a karakter, és mégis: ettől lett szerethető. A magántánca pedig nagyon csúcs volt.

  Összességében jó kis film volt, remek koreográfiával – de most estek le a székről – semmi extrát nem nyújtott. Tényleg profi alkotással volt dolgunk, de mégis, mintha nem is tudom … kicsit untam a vége felé.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here