Főoldal Hírek Jövőre is a CW lesz a kedvenc…

Jövőre is a CW lesz a kedvenc…

5
Oszd meg!

Bizony, bizony. Most is a CW az én adóm, jövőre is biztos az lesz. Pláne a castingolások közepette amiket most művel. Nézzük csak, hova kit raknak…

 • Lilly (Gossip Girl Spinoff): Brittany Snow, akik a Hajlakk Amber-jeként szerintem mindenki gyűlölettel imádott. Ő formálja majd meg a 80-as évek Lilly Van Der Woodsen lázadó alakját. A nővérét a Gilmore Girls és a Veronica Mars epizódistája, Krysten Ritter kelti életre, akit nem a szépsége, hanem a tehetsége miatt szeretünk.
 • Melrose Place remake: A sorozatban már biztos szerepel Michael Rady (Négyen egy gatyában 2.) és Katie Cassidy (Supernatural) is. A főszerepben Jake fia lesz majd látható.
 • Vampire Diaries: Egy sorozat amiben a főhősnő kénytelen választani gonosz és jó vámpír között, vagyis őrlődik köztük. Szerelmi háromszög a köbön. Buffy úgyse lesz, de ha hozza a Moonlight szintet, imádni fogom. Egy állandó szereplő már van, Steve McQueen, akit az Everwoodban mindannyian a szívünkbe zártunk.

gossip-girl-spin-off

5 Hozzászólások

 1. Nekem is a CW a kedvenc egy ideje, ez a csatorna nyomatja a kedvenc sorijaimat. Többek között a Gossip Girlt és a Supernaturalt. Tényleg, te mintha régen nézted volna a Supernaturalt vagy rosszul emlékszem?

 2. A Vampire Diaries inkább Alkonyat utánérzés lesz, de én is várom. Egyébként érdekelnek az új sorozataik, de nálam akkor is az ABC a király.

 3. Cammie: Igen, néztem, kb. a 2.évad feléig jutottam. De mindenképp folytatni fogom, bevárom a Viasatot, mert szerettem a szinkronját.

  Laci: Tudom hogy Alkonyatosnak szánják, csak nekem ha vámpír, akkor Buffy az alap :)
  Az ABC se rossz, DH, GA, Betty de valahogy … inkább CW :)

 4. Cammie: Mindenképp tovább fogom nézni, csak nem akarom angolul, mert a szinkron tetszetős. De gondolkodtam letöltésen is… :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here