Főoldal Hírek Ádok Zoli az Eurovíziós Dalfesztiválon

Ádok Zoli az Eurovíziós Dalfesztiválon

4
Oszd meg!

Végre megszületett a döntés, Magyarországot Ádok Zoli képviseli az Eurovíziós dalfesztiválon. A Csillag születik egykori döntőse így örült a lehetőségnek.

“Ez egy hatalmas dolog számomra, ami természetesen rengeteg munkával jár. Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy egy nagy showt varázsoljak a színpadra, a két vokalista és három táncos közreműködésével. Tisztában vagyok vele, hogy bár ez a dalok versenye, az utóbbi időben egyre nagyobb hangsúlyt kaptak a show-elemek, fontos a látvány is.”Ádok Zoltán

Zoli május 14.-én lép fel először az elődöntőn, de addig is megjelenik az új klipje, és a tavasz nagy dobásában, az Álom.Net című filmben is kiemelt szereplési lehetőséget kapott.

Hát, mit mondjak… Tehetség terén nagyon messze van Tompos Kátyától, de Marktól is, valahol kettejük között helyezkedik el. Még mindig jobb mintha a Magna Cum Laude vagy Mark menne, szal örüljünk hogy “talán” jól választottunk énekest. A dallal viszont problémáim vannak, mert tucatzenének tűnik, amivel attól tartok nehéz lesz kitűnni a tömegből.

SONY DSC

1506 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Szerintem nem vészes. elég fülbemászó dal, hiába hogy tucatdal, általában ilyenekkel érnek el jó eredményt… Különben sem a lényeg, hogy ki dala a legjobb, az egész a showelemekről és egyebekről szól.

  2. Macska: Azért ebben nem értek egyet. Rúzsa Magdi dala nem volt olyan fülbemászó, a showelemek pedig nagyon híján voltak, mégis, legjobb dalt kapott, 9.helyet…

  3. Hát sztem ez is elúszott számunkra :S Kátya hangját senki nem tudja felülmúlni… ez az Ándok Zoli pedig ritka sz*r már bocsi :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here