Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Wizards of Waverly Place – 1.01.

Wizards of Waverly Place – 1.01.

4
Oszd meg!

Anno kiskoromban oda meg vissza voltam a “Sabrina, a tiniboszorkány“ért. A Waverly Place Varázslói olyan dezsavu hatást keltett bennem, mintha csak azt láttam volna, a Melissa Joan Heart helyett Selena Gomez tolmácsolásában.

Igen, tipikus Disney, tehát akinek nem ez nem jön be, a sorozat sem fog. Teljesen infantilis humort használ, tipikus klisék kíséretében, de mégis tartalmaz valami egyedi bájt, ami miatt továbbnézem. Persze akárcsak a Hannah Montana, ez se való heti egy rész nézésre, megvárom míg lemegy egy csomó rész itthon és egybe ledarálom majd őket.

wizards-of-waverly-place-pilot

A szinkron egyébként nekem tetszett, Kovács Dani nagyon jól hozta David Henrie figuráját.  Titanilla pedig mindig elkápráztat, annyira szép hangja van, ez leginkább a HSM3ban érződött, ahol annyira odatette magát Gabriellaként. Agócs Judit is nagyon bejött, leginkább azért mert legutóbb a “Mindenki utálja Chris“ben hallottam, egy eléggé fura fekete édesanyaként… :)

Értékelés: 9/10
Összességében ajánlom a sorozatot azoknak akik szeretik a mágiát, a vígjátéksorozatokat na és a Disneyt. Meg Selena Gomezt persze :)

1336 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Nekem nem tetszik ez a sorozat. Nem azért mert nagy Miley fan vagyok hanem mert egyszerűen nem jön be. Semmi poén nincs benne és a sztory is elég száraz + nincs meg benne az a kellő mágia mint amire számítottam. (Oké, nem kell Charmed-nek lennie na de ha már ez a sorozat alapja) Nem rossz-nem rossz de nem túlzottan nyerte el a tetszésemet. Ja és összesen láttam 3 részt mert a JETIX folyton csak ismétel, szóval tovább nézem hátra meg nyeri a tetszésem…

  2. Dóri: Hm, kicsit tényleg ‘gyengébb’ mint a HM, de én bízom benne hogy többet kihoznak belőle. Szerintem se a charmedhez kéne hasonlítani, inkább a Sabrinához :)

    Jah, észrevettem hogy a Jetix nem adja “rendesen”…

  3. Tegnap láttam belőle egy részt. Azt hittem,nagyon fog tetszeni,hiszen Selena és Disney is. De sajnos nem nyerte el a tetszésemet. Miley-t akármennyire is utálom,a HM vicces sorozat,azt szeretem. De ez a sorozat valahogy az OFF kategóriába tartozik nálam.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here