Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Dollhouse – 1.01.

Dollhouse – 1.01.

4
Oszd meg!

Eliza Dushku az egyik kedvenc színésznőm, a Buffyban szerettem meg nagyon, majd, jött a Hajrá csajok!, de az i-re a pontot a Tru Calling tette fel. Nagyon tehetségesnek tartom, és szomorú voltam hogy a Nurses pilotja nem jött össze, elnéztem volna nővérke szerepben. Azonban tavaly megkapta a Dollhouse főszerepét, amit végre berendelt a FOX.

Szomorúan írom le, de többet vártam. Igazából semmi extra az egész, van egy Dollhouse nevű szervezet, ami emberek memóriáját kitörli, és feltölti új adatokkal, így pedig különféle küldetésekre küldi ki. Echo, azaz Eliza pedig néha kezd emlékezni a múltra, ergo adott a lehetőség a kitörésre.

dollhouse-pilot

Izgalmas volt a rész, tetszett ahogy sikerült megoldani az ügyet, de nem szeretem az egy rész, egy ügy sorozatokat. Nekem az a jó, ha van átfogó szál, és igénylem azt, ha egy-két részt kihagyok, akkor ne értsem a sztorit. Ez így szép és jó, Eliza hihetetlen jól hozza a figurát, ezért CSAK miatta adok még neki pár rész esélyt. Végül is, ez is Josh Whedon keze munkája, akinek örökké hálásnak kell lenni a Buffy és az Angel miatt. Szóval, még kap pár részt, aztán Eliza ide, Whedon oda, könnyes búcsút veszünk egymástól..

Értékelés: 5/10
Lenne potenciál a történetben, kérdés ki tudják-e aknázni azt… Reménykedjünk benne, jólenne hetetne megcsodálni Elizát.

1265 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Szerintem jó az olyan sorozat, ami epizódikus (1 rész, 1 történet), de ahhoz az kell, hogy az epizódok történetei magas színvonalúak legyenek. Ezt viszont nem láttam, de a legtöbb kritika szerint nem volt nagy durranás, úgyhogy nem is fogom megnézni. :)

  2. Nézd meg a második részt! Az sokkal jobb, igaz, hogy akció-sorozat, de a második epizód sokkal jobb lett.

  3. @robi: a sorozat korántsem epizódikus lesz, már csak azért sem, mert Joss nem túlzottan szereti ezt a formátumot. Szerintem nézd meg a második részt.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here