Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Született Feleségek – A századik részről

Született Feleségek – A századik részről

5
Oszd meg!

Kevés sorozat éri meg a századik epizódot, de szerencsére a Született Feleségek-nek sikerült. Általában a századik rész környékén nagy durranások szoktak történni, emlékezzünk csak a Bűbájos Boszorkák szenzációs részére, vagy a Gilmore Girls megemlékezésére a jeles alkalomból. A Született Feleségek semmi extrával nem készült, mindössze megemlékeztek. A múltról. És talán ettől volt olyan szép ez a rész.

Jó volt újra látni Mary Alice-t, Mrs. Hubert, Rexet és a többi szereplőt. Jó volt látni, ahogy egy “handy man” ennyit tud segíteni az embereknek, nem csak a javítások, hanem az életük terén is. Nagyon szép megemlékezés volt, és az évad is kezd egyre jobb lenni. Jelenleg nem annyira izgi a széria mint tavaly, de megéri nézni, hisz továbbra is a jól megszokott fekete humorral operálnak.

Emellett nagyon örülök, hogy ilyen sok epizódot megélt a sorozat, remélem jó sokáig a képernyőn marad még.

szuletett-felesegek-szazadik-resz

5 Hozzászólások

  1. Ez a rész volt kétségkívül a legjobb ebben az évadban. Szerintem nagyon-nagyon jó volt, igazi “született feleségekes” epizód :)

  2. Ezen a részen kívül eléggé gyenkécske kis évaddal van dolgunk, bár nekem Susan sztorija egyre jobban tetszik. Eddig a Bree-szál volt a legjobb, de már az is ellaposodik.
    Szerintem biztos, hogy Marc is érzi a minőségbeli romlást, nekem a kérdés az, hogy helyre tudja-e hozni a dolgot.
    Nagyon nem szeretném, hogy egyre gyengébb évadokkal érjen véget a sorozat.
    Szerintem ez a rész azért volt ilyen sikeres, mert a kezdetekre alapoztak, a bombaszerű indításra. Nekem a legmegrázóbb jelenet Mary Alice jelenete volt.

  3. Én abban reménykedem, hogy még nem tudunk mindent Dave-ről, és nem csak ennyiből áll az évadrejtély, hogy meg akarja ölni Mike-ot. Mindenesetre tényleg ez volt a legjobb epizód az 5. évadban. Mindegyiknek hasonló szintet kellene hoznia. És sajnos az amerikai nézettség is romlik.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here