Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Született Feleségek – Az ötödik évadról eddig

Született Feleségek – Az ötödik évadról eddig

4
Oszd meg!

Nem titkolom, az ötödik évad eddig nemigazán tetszik. Legalábbis eddig. Nem tudom hogy az 5×08 mennyire lehet fordulópont, de reménykedem benne, ezek után csak jobb lesz.

Igazság szerint nem az öt éves ugrással van a baj. Jót tett a szereplőknek ez a távlat, új lehetőségek nyíltak meg előttük, de ezekkel sajnos nem tudtak élni a készítők.  Az idei évadrejtély eddig a leggyengébb szerintem, még a sokat szidott Betty Applewhite titkon is alul teljesít. Igen, Dave a ‘gonosz’ aki Mikeot akarja, nagy valószínűséggel azért, mert Mike tehet a testvére haláláról. Na bumm, micsoda rejtély. Hol van ez a csavaros Mayfair titoktól… Persze nem Dave-el van a baj, jó karakter, szerintem most az írók hibáztak, az is lehet hogy kezd kifulladni a sorozat.

szuletett-felesegek-otodik-evad

Ki tudja, talán ezt bizonyítja az is, elővették a Gaby-John szálat, és egy tinédzser újra egy középkorú nő “áldozatává” vált… Örülök hogy Lynette gyerekeinek ismét szerepet adtak, és ez izgalmas is, kérdés hogy mennyire tudják jól kibontakoztatni a dolgokat.

Ami Gabyékat illeti,tunalom, akárcsak Susan, Bree és Kathrine élete. Szóval, nem szívesen írom, de az ötödik évad nálam nagyon alulteljesített eddig, de az 5.08. tetszett, és várom a javulást. Remélem lesz. Bízzunk Marc Cherryben! Egyébként nagyon jó volt Julie-t újra látni, hiányzott.

4 Hozzászólások

 1. én láttam már az eddigi összes részt és nekem tetszik az egész évad :) abban egyetértek,hogy ez messze nem a legjobb,de még teljesíti azt amit elvárok tőle,45 perc szórakozásnak nagyon is jó :) nem akarok spoilerezni,de az évad rejtéllyel kicsit mellé lőttél ^^ az is biztos,hogy nem olyan összetett,mint Katherine-é volt,de azért ettől egy kicsit több van benne ^^

 2. Nem lőtt mellé , max abban hogy a 2 halott családtag eddig ugy néz ki hogy a felesége és a kislánya a Davenek akikkel Susan és Mike autóbalesetet szenvedett az 1.részben…
  Nem értem miért akarja megölni ezért a Mike.-ot …Baleset volt…
  Na mind1
  borzasztóan csalódtam ebben az évadban
  és igazad van Tibi , egyáltalan nem az 5éves ugrással van baj , sőt az nagyon jó egyszerüen csak nem élnek vele
  hol vannak a régi poénok…a síros részek… és az izgalmak…Egyetlen izgalmas résznek ez a tűzes rész volt beharangozva ( eredetileg várostűznek ) erre a rész utolsó 5 percében kigyullad egy putri és hanyatt kéne vágnom magam..Ugyanmár….
  A titok rossz …És egyszerüen mindenkinek unalmas az élete….Susan a mélypont. Nem áll jól neki a komoly nő .. A régi énje sokkal aranyosabb és szerethetőbb volt…

  Még talan Bree szál a legjobb de az is kezd kifulladni :(
  Lynette nem tetszik
  Kathrine nem csinál semmmit
  Edienek 1 részben az 5 perces szerepléseiről nem tudok mit mondani
  A Gabyé az első részekben tetszett , most dög unalom az egész
  nem értem …eddig mindig jobbnál jobb évadok voltak
  A 3.évad utan mondtam h ennél jobb sose lesz …és lett a 4.!!!
  Ez meg….es sajnos már talan nem is lehet jó belőle mert már a felén túl vagyunk….
  Mintha Marc Cherry kreativitása teljesen elmúlt volna…
  Az egyetlen rész ami tetszett az évadban az 1. volt
  Ez az utolsó 15. uristen 45 perc SEMMI , ha kihagyod akkor se maradsz le semmiről…Ezt a rejtélyt nem tudom h gondolták…
  Edie kiírása a sorozatból remelem egy kis izgalmat hoz és nem megint csak összecsomagol és lelép…
  Meg az is idegesít hogy lemegy 2 rész 2 hét szünet…le megy 4 rész 3 hét szünet mint pl a 13 és 14 között…Az évad szar de még heteket kell várni két rész között
  Imádom a sorozatot de igy kasza lesz belőle…Főleg h most nézem közbe az első évadot és nagyon nagyon csalodott vagyok…

 3. Azért ennyire nem roszz a helyzet szerintem…Igaz, hogy nem olyan a sorozat mint régen, de ha ismételnék magukat, az rosszabb lenne…Mind1, nekem még mindig az egyik kedvenc sorozatom :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here