Főoldal Kritika és Értékelés FilmKritika Bring It On: All or Nothing – Hajrá csajok 3.

Bring It On: All or Nothing – Hajrá csajok 3.

5
Oszd meg!

Mindenképp felülmúlta a második rész színvonalát, és az elsőnek a nyomdokaiban járt. De azért legyünk őszinték: a harmadik rész csak dvd-re készült, míg az első a moziba. Van különbség a kettő között, leginkább költségvetés terén, szóval ne várjunk el annyira lélegzetelállító jeleneteket a folytatásokban, amit az első részben megszokhattunk. Mégis, a kis büdzséből remekül gazdálkodtak, és itt is ámultam, ha a lélegzetem nem is akadt el.

Egy dolog azonban nagyon zavart: feltűnő volt ahogy NEM Hayden hajtotta végre a gyakorlatokat. Oké, egyértelmű hogy nem fogja ő betanulni a dolgot, de könyörgöm, nem lehet olyan nehéz ‘álcázni’ a dublőrt, például nagyon ügyes vágásokkal. A másik baj a kiszámíthatóság, de nem is úgy ültem le a tévé elé hogy majd a Hajrá csajok 3. ‘megváltja’ a világot. :)  Zenei téren nagyon erős volt a felhozatal, előadták a “Hollaback Girl”t és a “Rich Girl“t Gwen Stefanitól, az “SOS“t Rihannától, és egy Avril Lavigne nóta, a “My Happy Ending” is felcsendült. Kevés filmben ennyire erős a zenei jelenlét, ez mindenképp jó pontokat jelent :)

hajra-csajok-3

Színészek tekintetében nem volt rossz a felhozatal, Hayden hozta a szokásost, róla nem is ejtenék több szót. Michelle Ryan, a fő gonosz nagyon jól játszott, szomorúan látom az IMDB-n, egy szappanoperában játszik, ahelyett hogy filmekben és sorozatokban kamatoztatná a tehetségét. Gus Carr se nagyon forgat, pedig ő is nagyon ott volt, eszméletlen mozgásokat csinált.

Összességében egy aranyos kis film, ami tökéletesen kielégíthet egy esti popcornos filmnézést. És gondolkodnod se kell közben :)

5 Hozzászólások

  1. Nem volt egy rossz film, nekem tetszett :D Egyébként Solange Beyonce huga. Nekem az ő játéka tetszett a legjobban, jól játszotta a keménykedő csajt. Hayden meg szuper volt, bár szerintem nem volt cicababás, hanem kedves volt és vagány :P

  2. Én főleg Hayden miatt néztem meg, de egyáltalán nem jött be a hülyecsaj szerepében, és a hangja is borzalmas volt, egyáltalán nem illett hozzá. A film összességében nem tetszett, eddig az 1. rész volt tényleg jó (csakhát Kirsten Dunst, pfuj), de most még a pompom számuk sem tetszett, csak a legutolsó… ja, az meg vicces volt, hogy ugyanabban a ruhában voltak a Rihanna klipben, mint a versenyen.. arrafele nincsenek stylistok? xD

  3. Szerintem jó film volt, Solange játéka tetszett a legjobban. Haydennél ez a fajta szerep, nekem nagyon nem jött be. Na mind1.
    Tibi: régen volt egy telenovellás oldalat, anno akkor olvastam a Lalola című soriról. Végre elérkezett kis hazánk képernyőire. Cool tv minden hétköznap (10.45 és) 16.45 Gondoltam érdekel(het). :)

  4. Mikor kb 1 éve láttam féltem mielőtt még megnéztem mert a 2 nagyon gáz volt szerintem is..de szerncsémre nagyot csalódtam,mert jó,sőt nagyon jó…Hát persze voltak benne hülyeségek például miért kellett gettó helyre költözniük,meg stb.de a gonosz,tényleg gonosz volt,Hayden cuki(de már vérbeli pon-pon lány),Solange dögös és a többiek is nagyon jól játszottak
    És észre vetted Tiby hogy Britney mamája a Született feleségek Noraja voltXD

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here