Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Samantha Who? – 2.04. & 2.05.

Samantha Who? – 2.04. & 2.05.

3
Oszd meg!

Ahogy azt sejtettem tegnap, jó lesz a Samantha Who?, de hogy ennyire, na azt nem hittem volna. Már korábban hírt adtak, James Tupper felbukkanásáról, aki a Men is Trees (A férfi fán terem) sorozatól lehet ismerős, Anne Hache szerelmét játszotta. Nos, itt is a szerelmes szerepe jutott neki, társául pedig Christina Applegate-et kapta meg.

Felütötte a fejét a sorozat szokásos humora, és nagyon nem kell csodálkozni azon, hogy Jean Smart megnyerte az Emmyt ezért a karakterért, egyszerűen istenien játszik, de valljuk be: jól is írták meg a szerepét a forgatókönyvírók. Ez a “nővérek vagyunk“, “any.. angyalka, így hívom őt” dolog nagyon tetszett. Visszatérve James Tuperre, Owen karaktere nagyon szimpatikus, és ahogy látom Samnek is.  Bízom benne, hogy ez nem csak egy futó románc, hanem valami komolyabb, a Toddal való kapcsolata amúgy is kifutott dolognak számít…

A 2×05 egy cseppet könnyedebb, vidámabb volt, Mary Kate Olsen feltűnése pedig feltette az i-re a pontot. Én elhittem hogy nem lopott a boltból és bumm, mégis. Érdekes karakter volt, kár hogy csak egy rész erejéig vállalta a szereplést.

samantha-who-season-2

3 Hozzászólások

  1. Odavagyok ezért a sorozatért. :D

    Az elkövetkezendő részek nagyon jók lesznek! Én Tod-ot is nagyon bírom. Ari srác.
    Újraindult a Tv2-n a Miért pont Brian? című sorozata, azt is imádom. Csak ajánlani tudom. :)

  2. Laci: Ők tényleg nagyon viccesek :) Nem is igazán van felesleges karakter szerintem.

    Adri: Ki nem? :) A Miért pont Brian? nem tetszett, pedig anno belenéztem.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here