Főoldal Kritika és Értékelés FilmKritika Disaster Movie – Katasztrófafilm (2008)

Disaster Movie – Katasztrófafilm (2008)

2
Oszd meg!

Nem tagadom, Matt Lanter miatt néztem meg a filmet. Egyébként a szereplőgárda tök ismeretlen, ez legalább azért jó mert így nem nagyon tudja hova kötni őket az ember.

Azt nem mondanám hogy imádtam, messze van a Horrora Akadva színvonalától, de lényegesen jobb próbálkozás a készítőktől, mint a Csajozós film. A Disaster Movie sok filmet kigúnyolt, ilyen a Bűbáj, Szex és New York, Hancock, High School Musical, Indiana Jones 3 vagy a Juno, de megkapta a magáét a “My sweet sisxteen” nevezetű MTVs valóságshow is. A szereplők egész jól felvették a figurát, Juno karakterén lehetett röhögni, de a best ever a hercegnő volt. Már csak a hangja miatt is, azok az ütődött arckifejezések… :)

katasztrofafilm

Matt Lanter elvitte a hátán a filmet, egyszerre hozta a szerelmes, őrült, harcos, rémült figurát, és egyik szerepköréből sem esett ki. Ahogy az lenni szokott, happy enddel és egy undorító dallal zárult az alkotás. Jah, igen, ki lett figurázva az “I fucking Matt Damon“os hülyeség is, így ezzel a dallal zárult.

Sok emlékezetes jelenet volt, meg egy-két vicces párbeszéd. Például amikor Mattnek azt mondja a barátnője: “Akárhányszor veled voltam, mindig más pasira gondoltam“. Erre Matt tök lazán: “Jah, én is”. A HSM paródia is egész vicces volt. A legfeleslegesebb elem Carmen Electra szerepeltetése volt. Még csak viccesre se sikeredett a jelenet amiben szerepelt.

Összességében élvezhető film, de túl sokat akar nyújtani. A kevesebb néha több! :) Gondolok itt például a Hannah Montanás jelentre, amikor túl sokára halt meg.

2 Hozzászólások

  1. Indiana Jones 4-et próbálták kigúnyolni, a harmadik része ugyanis jó pár évvel korábban készült… Valamint a Jumpert és a Caspian herceget is belevették XD

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here