Főoldal Érdekességek Bulvár Tompos Kátya visszalépett az Eurovíziós Dalfesztiváltól

Tompos Kátya visszalépett az Eurovíziós Dalfesztiváltól

8
Oszd meg!

Szomorú hírt vagyok kénytelen közölni veletek: Tompos Kátya visszalépett, nem ő fogja képviselni Magyarországot az Eurovíziós dalfesztiválon. Íme, a hivatalos közleménye.

Szembesültem azzal, hogy az Eurovíziós Dalversenyre való felkészülés több energiát és időt kíván, mint amennyit én tiszta lelkiismerettel most erre szánni tudnék. A maximumot szeretném kihozni magamból, akármit is csinálok, ezért úgy döntöttem, hogy lemondok a fesztiválon való fellépés lehetőségéről és teljes szívvel a színháznak szentelem magam. Meggyőződésem, hogy az Eurovíziós Dalversenyen Magyarországot olyasvalakinek kell képviselni, aki száz százalékosan a zenére, a dalra és a moszkvai fellépésre tud koncentrálni. Szeretném megköszönni mindazok bizalmát, akik szeretik a dalt, és drukkoltak nekem. Nagyon nehéz volt, de úgy érzem, felelősségteljes döntést hoztam.

tompos-katya-eurovision

Nem is tudom mit mondjak, meg sem tudok szólalni. Elszomorít hogy Kátya így döntött, hiszen Ő és a Magányos Csónak méltóképp képviselték volna kis hazánkat. Mindenesetre teljesen érthető a döntése, Tompos elsősorban színésznő,ráadásul 6 darabban játszik egyszerre (!) így tényleg nem tudott volna rendesen felkészülni. Bár, szerintem csípőből levágta volna, de hát, tiszteletben kell tartani a döntését. Mást úgysem tudunk tenni :(

Az MTV zsűrije ismét összeül, és kiválasztanak egy újabb dalt. A jelöltek között van az újraalakult Romantic, Győzikével, Mark után nem lepne meg ha őket választanák. Én még mindig Berecki és Szinetár jelöltetése mellett vagyok, de nem hiszem hogy ők jelentkeztek volna.

859 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

8 Hozzászólások

 1. Hello Tibi!
  Már az egyik elöbbi bejegyzésedhez is írtam, nem akarok erőszakos lenni csak láttam, hogy mindenkinek válaszoltál csak nekem nem :D, ezért írok ide is :), remélem nem írtam semmi rosszat és nem azért nem válaszoltál :S
  ——————————-
  Itt van amit írtam :D:
  Tudom, hogy ez a téma most nem ide tartozik csak, hallottam róla, hogy nagy telenovella rajongó vagy/voltál és arra lennék kiváncsi, hogy ismered-e a Casi Angeles című argentín sorozatot, és ha igen akkor tetszik-e, ki a kedvenced, hogy tetszenek a számok belőlle? meg ilyesmik :)

 2. Hogy Győzike képviselné Magyarországot? Ez még viccnek is rossz! :S Bár sajnos én sem lepődnék meg, ha őket küldenék…
  Amúgy el tudom képzelni, hogy az RTL képes lesz rá és megszervezi, hogy ezzel “izgisebbé” tegyék a Győzike Show-t…
  Reménykedjünk benne, hogy eszükbe fog jutni a Bereczki-Szinetár páros, nekik simán lenne esélyük bejutni az első tízbe!

 3. EZT NEEEEE!! Győzike?????? Miért nem egyből Fekete Pákó? Ki az az agyament aki őt nevezte?? Ez Magyarország szégyene lenne!!!

 4. Hanna: “CSak” jelentkezett, ez még nem jelent semmit :) Vagy mégis? Reméljük jól dönt a zsűri…

  Kitana: Most hogy mondod, tuti akkor újraindulna a Győzike show…

  Joo: Pedig elolvastam, csak reagálni felejtetetm el.
  Nem nézem a Casi Angelest, sztori alapján kuszaságnak tartom. A soundtracket meghallgattam, átlagos tucatdalok, semmi extra. Hol vannak ezek a dalok a Floricienta “Ven a mi”tól?

 5. Köszi a válaszod ^^ hát nem tudom, nekem nagyon tetszik a sori története is és a zenéket is imádom, szerintem azért tűnnek neked vagyon egyformáknak a dalok, mert (ha tudsz akkor 1000 bocs) te gondolom nem tudsz spanyolul vagy csak egy-két szót és amúgy így tényleg nagyon egyformának tűnnek.
  Hát a Floricientában “profibb” énekesek voltak (mondjuk szerintem igazábol nem is az énekeseken múlik hanem inkább a dalok szövegén meg zenéjén) mmint nekik több énekes “szerepük” volt, mint a Casiban szereplőknek :)

 6. Joo: Ízléek és pofonok :) Nem tudok spanyolul valóban, ezért tűnk tucatdalnak a dolog. Azmeg csak idő kérdése hogy kiből válik ‘profi’ énekes, ha például Mariana Esposito a felvételek előtt 2hétig aktív jár énektanárhoz, jobb lett volna az eredmény. Nála például határozottan észrevehető a két soundtrack közt eltelt idő, a másodikban éretebben énekel.
  Amúgy fura Robertitát nőként látni. :)

 7. Jaja mondjuk amúgy nem változott sokat csak tényleg nőiesebb lett, ő sztem am mindog pár évvel fiatalabbnak fog látszani mint valójában és majd amikor az unokája megnéziki a “tinikori” képeit akkor 100 hogy fel fogják ismerni, mert ő mindig így fog kinézni :)
  Igazad van amúy
  gy, hogy izlések és pofonok :D én pl pont úgy vagyok a HSM-el mint te a Casival ;) csak eddig nem tudtam, hogy te milyen véleménnyel vagy róla és kiváncsi voltam rá, ezért kérdeztem meg :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here