Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Pilotkritika: Rúzs és New York

Pilotkritika: Rúzs és New York

0
Oszd meg!

Egy dolgot már rohadtul unok. Ha jön egy női főszereplős sorozat, akkor az már Szex és New York?!?! Ha netán még a város is meg egyezik, akkor aztán meg pláne. És igen, tényleg hajaz a klasszikusra, de könyörgöm, attól még nem válik azzá… Most hogy ezt tisztáztuk, vágjunk bele :)

Az eleje rohadtul nem tetszett… Adott három barátnő, akik a New Yorki elitbe tartoznak, mint a legsikeresebb ötven nő tagjai. De hiába nem rettegnek a sárga csekktől, az élettől annál inkább van okuk félni. Mindegyiknek szar a magánélete: az egyiknek a férje féltékeny, a másikat letolja, a harmadiknak meg nincs is. És ő nem más, mint Lindsay Price, aki már sok undorító percet okozott a Beverly Hills 90210ben. A másik hősünk Brooke Shields, nekem szimpatikus volt az alakítása, de ettől függetlenül nem igazán érdekel a férjével való cívodása. Mármint, a férj féltékeny a nejére mert sikeres, ez már alapból egy “utálom őt” faktor.

ruzs-es-new-york

A legkedvencebb karakterem Nico, azaz Kim Raver. Hiába dögös, a férje nem foglalkozik vele, szexuálisan meg ki van éhezve. Ekkor jön a képbe (ahh) Robert Buckley, aki van olyan aranyos, hogy elcsábítja. Ez számomra a sorozat legizgalmasabb momentuma, tulajdonképpen emiatt nézem tovább és tovább… Szeretem látni ha idősebb nőket csábítanak el fiatal bikák. Miért van az, ha egy 50 éves pasi 25 éves csajjal jár az menő, fordítva meg undorító? Egy idősebb nő is megérdemel egy cutie boyt. És Nico megkapta.

A szinkron nagyon tetszett, voltak benne tucathangok, de hát miben nincs?  A magyar cím nagyon nem tetszik, de erről nem a ‘Rúzsdzsungel‘ tehet. Na nem mintha ez sokkal jobban hangzana.. Öszességében nem rossz, heti 45 percet simán megér.

1319 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here