Főoldal Hírek Eurovíziós Dalfesztivál – Tompos Kátya!

Eurovíziós Dalfesztivál – Tompos Kátya!

4
Oszd meg!

Van igazság! Úgy tűnik tényleg van! Bizonyára ti is értesültetek róla, nem Mark képviseli hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon! Országunk küldötte Tompos Kátya, a Valami Amerika 2. sztárja lett. A filmben is elhangzott, “Magányos csónak” lesz az induló nóta.

Szerintem remek döntés született. Kátya remekül énekel, ráadásul a színpadi előadással sem lesz gondja, hiszen ő egy profi színésznő, aki nemcsak filmben, de színházban is bizonyított. Sőt. Két komoly elismerés is bezsebelt, az egyik a Máté Erzsi díj, a másik pedig a Bárkai színház közönségdíja.

Sokkal jobban járunk Kátyával mintha Mark menne ki. A közeljövőben a blogon folyamatosan tájékoztatlak majd titeket az Eurovíziós Dalfesztivál híreiről. Addig is: Hallgassátok meg a Magányos csónakot! Kíváncsian várom kinek mi a véleménye erről a dalról. Szerintem van esélyünk bejutni a döntőbe!

tompos-katya-maganyos-csonak

4 Hozzászólások

  1. Elkerekedett a szemem mikor olvastam, hogy Tompos Kátya megy. De nem rossz értelembe:) Nagyon örülök neki és csak osztani tudom a véleményed miszerint remek színésznő és nagyon jó hangja van:) Hajrá Kátya!

  2. Tompos Kátya is lemondta a részvételt színházi elfoglaltságai miatt.
    Kíváncsi vagyok,hogy végül ki fog menni…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here