Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika The big bang theory – 1.11.

The big bang theory – 1.11.

4
Oszd meg!

Ez volt az eddigi legállatibb TBBT rész. Mármint, mint “kezdő” rajongó csodálkoztam egy cseppet, miért ‘fél’ mindenki azért, mert szegény Sheldon beteg… Hehe, megtudtuk ^^ Nem is tudom mi ütött jobban: amikor Pennyvel énekeltette és közben kenette magát Sheldon, vagy amikor Leonard lebukott Penny előtt földön kúszás közben, netán ahogy reggel Leonard meglógott?Nem tudok dönteni mert annyira aranyos és vicces egy epizód volt.

Egyébként a karakterek egyre jobban tetszenek: Sheldon mindent visz… Annyira vicces és őrült, szeretnivaló és idióta, pont ilyennek kell lennie egy szitkom legviccesebb karakterének. Tetszik a Leonard-Penny körül kialakulóban lévő szerelmi szál, drukkolok nekik. Kell egy újabb Rachel és Ross :)

the-big-bang-theory

4 Hozzászólások

 1. Szerintem az új Jóbarátok túlzás, ha már, akkor inkább a How I met your mother :)
  meg szerintem a Big bangtől senki nem vár túl sok romantikázást, hiszen mégis másra van kihegyezve a sztori. Mellesleg a “Sheldon beteg”-rész az évad egyik csúcspontja számomra is :D Soft kitty, warm kitty, little ball of FUR… :)

 2. Ha már Jóbarátok-utánpótlás, akkor szerintem is HIMYM:) (érdemes lenne ezt is bepróbálnod, ha az időd engedi, mert nagyon jó)
  Egyébként ez nagyon jó rész volt, csak ezt a Sheldon-Penny szerelmi szálat nem tudom, honnan következtetted ki…:P Szerintem pont az a jó, hogy minimális szintű a ki-kivel-kavar-rész, és a “geek”-ségükre helyezik a hangsúlyt.

 3. te a született feleségeket nezed egyáltalan még?? mmint az 5.évadot…mert utoljára a 5.02 ről irtál és most jön az 5.14…
  Azthittem az a kedvenced…Vagy ennyire nem jön be h már nem is irsz róla?

 4. Marco: Nekem nemtetszett a How I Meet Your Mother, a pilotnál kaszáltam, talán emlékszel, MSN en anno modtam. Idegesít hogy a főhős eggyütt van egy csajjal vagy 2évadot, de folyamatosan mondja hogy nem ő az anya, elvileg te tudod hogy úgyis szétmennek, ami engem irritál….

  Que: Jujj elírtam! Leonard-Penny akart az lenni :)

  Pet: Nem is tudom miért nem nézem… Talán nincs időm letölteni. A TBBT-t is szobatársam hozta.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here