Főoldal Érdekességek Ajánló Leona Lewis – I Will Be

Leona Lewis – I Will Be

5
Oszd meg!

Szeretem Leona Lewist. Tökjó dalai vannak és a hangja is magas és tiszta, pont ahogy én szeretem. Ezt a számot régebb óta ismerem, és nagyon szeretem :) A dalszövegét úgy-ahogy megértem, és tetszik is.

Maga a klip nem lenne rossz, csak nem igazán értem a sztorit. Mintha Chace és Leona bűnözők lennének, de aztán el kell válniuk, majd Leonához kerül a pénz, végül ő lebukik, Chace meg meglóg. Kb. ennyit fogtam, de ennek így semmi értelme… Na jó, ezen felesleges is filozofálni, a legtöbb videoklipben a történetnek nincs értelme.

Ja, igen. Chace Crawford :) Annyira be volt harangozva hogy benne lesz, én többre számítottam. Ha fél percig szerepelt sokat mondok. Mindenesetre az a fél perc csodás látványt nyújtott :)

Egyébként meglátszik hogy Leona nem színésznő. Annyira túljátszotta a “szerepét”, pláne azok a kézmozdulatok, behajolások meg annak a ‘mutatása’ hogy mennyire szenved. Nekem ez mind sok volt, mintha egy kezdő primadonna szórakozna a színpadon.

Minden kritika ellenére, ha maga a klipp nem is olyan jó, a dal az nálam mindent visz. És ez a legfontosabb: maga a dal, nem pedig a körítés :)

leona-lewis-it-will-be

5 Hozzászólások

  1. Nekem tetszik a dal! Azért is mert eredetileg Avril Lavigne énekli, de ez a Leonás se rossz. Ja, és vannak olyanok, akik a kettő zenét összemixelték, és olyan mintha duetteznének, keress rá youtube-on, hogy Leona Lewis ft. Avril Lavgine – I Will Be!

    Garantáltan tetszeni fog! ;)

  2. Andris,akkor ez ugyanaz a történet,mint a Bleeding lovenál. Eredetileg Jesse McCartney énekli,ő is írta a dalt a One Republic énekesével,de aztán Leona kapta meg.
    Bár nekem Jesse verziója jobban tetszik…

  3. Andris: Köszi a tippet, meg fogom nézni amint alkalmam nyílik rá. Tán kritikt is kap :)

    Detty: Dettó ezt is csekkolni fogom :) Egyébként imádom a Bleeding Love dalt Leonától ^^

  4. Szerintem nem csak leona hibája hogy az egész túl van “játszva” a youtube-on van egy videó, amin egy kicsit látszik, hogy állnak vele szemben is mutogatják hogy mit csináljon… mondjuk tényleg nagyon kicsi ideg látszik, és csak a keze annak az embernek… a bleeding love nemzetközi videójának a készítése az a videó…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here