Főoldal Kritika és Értékelés Pilot The big bang theory – 1.01.

The big bang theory – 1.01.

9
Oszd meg!

Általában nem csípem az “agyonhypolt” sorozatokat. Valahogy mindig olyan érzésem van, hogy ha valamit túldicsérnek, ha az nekem nem fog tetszeni. Azonban a TBBT már az első jelenetével megfogott. Eszméletlen poénok vannak benne, és szerintem remekül prezentálja a sorozat a GEEK-ek – avagy a szobatársaim szerint kockák – életét.

Természetesen fontos részét képezi a sorozatnak a remek szereplőgárda, a színészek remekül hozzák a figurájukat, és szinte el se tudom képzelni róluk hogy a való életben nem olyanok mint Sean vagy Leonard. A legjobb az egész sorozatban természetesen Kaley Couco. Egyszerre hozza a buta szőke nő és a kedves, empatikus álomlány szerepét.

A kedvenc jelenetem az elején volt, amikor Penny megkérdezte a pasikat hogy mit csináltak ma: “Pénzért akartuk árulni a spermánkat“… Vmi ilyesmi, de jó volt. Nagyon átjönnek a poénok, a helyzetszituációk… Isteni! Biztos vagyok benne hogy végig fogom nézni a szériát, és tök örülök hogy belekezdtem.

agymenok-pilot

1824 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

9 Hozzászólások

 1. Az egyik legjobb jelenleg futó sorozat, imádom! :D A poénok nagyon jók, az összes karakter szerethető valamiért és a színészek is nagyon ott vannak.

  Kaley Couco-t én is bírom, érdekes amúgy, hogy Penny milyen sokat változik az évad alatt, valahogy vagányabb lesz, majd meglátod, hogy a második évadra egész ütős szarkasztikus humort fejleszt ki magának. :)

  Az abszolút kedvencem mégis Sheldon! XD Az a pasi utánozhatatlan… XD Ha egyszer eljutunk oda, hogy esetleg leadja magyar TV, nagyon nehéz lesz jó szinkront találni, aki ugyanolyan hatásosan tudja előadni azokat a monológokat… ;)

 2. Laci: Nem mondtad még :)

  Marco: Jaja, Sheldon tényleg nagyon üt, minden megszólalásával!

  Kitana: Észre vettem én is, Penny tényleg egyre szarkasztikusabb. Tökállat :)
  Sheldont szinkronizálni? Nemtudom elképzelni… Amúgy biztos szar hangja lesz. Veronica Mars effektusra számítok, Kristen zseniális tálalása után egy Molnár Ilcsike. Sheldonnál valszeg MArkovics Tamás lesz :S

 3. Szerintem Schnell Ádám jól tudná produkálni azt a komolykodó, de mégis hisztis és idegesítő hangot, amilyen Sheldoné, én legalábbis vele képzelem el :P

 4. Schnell Ádámot meg szerintem nem igazán tudna megfizetni mondjuk a Comedy Central. Mert ismerve az RTL-TV2 duót kétlem hogy oda kerülne… Max Viasat3…

 5. szerintem a TBBT magyar szinkronja elképzelhetetlen. Sok benne a tipikus amcsi poén, ami szerintem tényleg megkíván egy alap geek műveltséget. és félő, hogy -akárcsak a HIMYM-nél- ezek már nem ütnének akkorát, függetlenül a hangoktól.

 6. Zsebbencs: A HIMYM szinkronja nekem nemtetszik, szobatársaim azt is nézték. Nemkértem el tőlük. Úgytűnik csak nekem nem üt az Anyátok:)

 7. Én sem kívántam dícsérni a HIMYM szinkronját, reméltem, hogy a szövegkörnyezetből kiderült :) alapjáraton is az eredeti hangú, feliratos filmek sorozatok híve vagyok.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here