Lola – Ne szólj!

  2
  Oszd meg!

  Tudom, ez a klip se annyira friss, de mivel nagyon ritkán nézek Vivát, most akadtam rá kapcsolgatás közben. Nem hittem volna hogy tetszhet egy Lola dal. De ez… ez valahogy másmilyen. Mintha Lola stílusváltáson ment volna át, bár ez valószínűleg betudható annak is hogy hosszú évek óta jelen van a magyar zene iparban.

  A Ne szólj! igencsak slágergyanús, és a refrén zseniális. De mégis, van benne egy kis hiba. Úgy érzem a refrén és a verse-k nincsenek kapcsolatban egymással. Mégis, a dalt a refrén adja el, annyira fiatalos, új, lendületes. Mintha kicsit “rappes” lenne, de mégse az. Zseniális megoldás. A dalszöveg tipikus Lola, tipikus Magyar, nem rosszabb mint az eddigi dalainak a szövegei, és nem süllyedt a Crystal szintjére se.

  Ha Lola folytatja ezt a stílust, ha még sokat jár énektanárhoz, akkor talán szeretni is fogom. Mert ha visszanézitek az első klipjét, észre lehet venni mennyit fejlődött hangilag a csaj. De még messze áll attól a szinttől amiért Viva-Comet díjat kapott, mint a legjobb magyar énekesnő…

  lola

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here