Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok Megasztár4 – A Finálé

Megasztár4 – A Finálé

0
Oszd meg!

Viktor megnyerte a versenyt, nekem pedig egy kő esett le a szívemről. Ezen az estén, és a korábbiakban is Viktor volt a legjobb. Dávid hiába szimpatikus, nem Megasztárnak való. Nem mondom, ha Berecki Zoltán, Dolhai Attila vagy Szinetár Dóra jelentkezne a műsorba mint “musicales” nem zavarna ha nyernének. Nem a műfajjal van, volt a gond: a tehetséggel… Most ez lehet hogy csúnya lesz, sőt biztos: Dávidnak a bénák közt lett volna a helye, avagy hogy szépen fejezzem ki magam “az elődöntők legismertebb arcaival”. Egyébként az ő produkciójuk nem is volt annyira vészes, ahhoz képest hogy mennyire fahangúak. Mit tesz egy profi zenekar és a profi vokál :) Amúgy már maga az ötlet is brilliáns hogy teljesítették a bénák álmát, én végigröhögtem az egészet, pláne amikor Sugera-Bugera megkapta a szólóját. Oltári volt. Visszatérve Dávidra, a hangja képzetlen, ha magas hangokat kell kiadni vagy üvölt vagy hamis.

kiraly-viktor-megasztar-gyoztes

A produkciók kapcsán: a nap legjobbja a Dávid-Viktor duó volt, az angol. Ott akkora tűz égett, nem voltak magas hangok és még mintha még Dávidban is megcsillant volna a tehetség szikrája. A koreográfia magáért beszélt, a táncoslányok ügyesek voltak. Nem lenne hülyeség a Megatánc szereplőit – akiket mindenki elfelejtett ^^ – felléptetni a Megadöntőkön jövőre. Mert remélem lesz. A második.legjobb produkció Viktor és Magdi duettje volt, elképesztő hogy Magdi mennyire gyönyörűen érdekelt.

Szekeres Nóra gyönyörű volt ma is, a ruhája különösen tetszett :) Sokan mondják Eszenyire hogy Kaméleon, mindig át tud változni. Szerintem egyszerűen csak hülye és agyament stylistokra hallgat, akik nem véletlenül vannak a névtelenség homályába burkolózva: ilyen hülye cuccokat én is ráaggatnék és szakma nélkül mondhatnám magam stylistnak… Friderikusz kijelentése, hogy vesz egy autót a másodiknak nagyon meglepett. Igazán kedves gesztus volt tőle, hiszen tudjuk: a milliomosok minden garast a fogukhoz vernek…

Nagyon elégedett vagyok tehát a közönség döntésével: örülök hogy Viktor nyert. Ahogy a végén szólt “a négyek dala” pedig megfogalmazódott bennem egy gondolat: talán mégis helye van közöttük… :)

844 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here