Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok Megasztár 4. – Döntő #06

Megasztár 4. – Döntő #06

1
Oszd meg!

Kezdek nagyon csalódni a versenyben. Igen, Dávid és Krisztián az oka.

Fekete Dávid: Ma kritikán aluli volt a srác. Szinte sértő hogy a mai teljesítményéről “””írnom kell”””. Ezt eddig is tudtam hogy az elvileg otthonos műfajában, a musicalekben is elveszik, de most rádöbbenhettünk: ez máshoz nem is ért. Szégyen a Megasztárra nézve hogy Dávid még a csapatban van. Egész egyszerűen ezzel alázza a LEGENDÁT. Nem értem a szavazókat, annyira nem!

Lakatos Krisztián: A swinges dalt nem értékelem, letojom amit ebben a műfajban művel, úgyis tudjuk, hogy tudja. Az Elvis dal nagyon fasza lett. A negatív hangulat után amit Fekete hagyott, felüdülés volt ez a dal. Végre bizonyított Krisztián hogy mást is tud, nemcsak swinget. Kár hogy kizártnak tartom hogy a közeljövőben halljuk őt egyéb műfajokban.

kiraly-viktor-megasztar

Király Viktor: Nem is tudom melyik produkciója tetszett jobban… Annyira jól adta elő a dalokat, a hangja nem annyira különleges, nem egy Linda szintű tehetség, de mégis van benne valami. És ez a “valami” amit olyan régóta várunk, az kúszik elő a srácból. Kérlek Viktor, nyerd meg a Megasztárt.

Tóth Lüszi: Azta. Mikor meghallottam hogy Titanic főcímdala, felszisszentem. Megoldja? – kérdeztem magamtól. Megoldotta. Fantasztikó volt, nem egy 13 éves lány produkcióját hallgattuk, a kora szinte “elveszett”. A népdal is nagyon jó volt, Lüszi ma hozta a legjobb formáját az egész versenyfolyam alatt.

Bencsik Tamara: Kiesett az utolsó nő, a fenébe. Olyan fura lesz így a műsor. De nemcsak amiatt kár hogy kiesett mert nő. Egész egyszerűen adásról adásra produkált jobb előadásokat. Nem értem a közönséget, a hülye szavazókat. Miért?

Ez a Krisztián-Mester Tamás “gerjesztett vita” egész egyszerűen felháborító. Ő a zsűri tagja, elmondja a véleményét. Erre a másik héten szinte picsogva-szipogva sírdogál a kisfilmjében az ítélet miatt. Bakker, ha nem akarsz kritikát hallgatni, énekelj a tükör előtt! Áh, ezek annyira ki tudnak akasztani. Szerencsétlen zsűri jóformán nem mer kritizálni, pedig ez a dolguk, nem popsit nyalni. Dammit…

Összességében ez egy nagyon izgalmas adás volt, de ahogy elnézem a top4-et nagyon félek. Rettegek egy Krisztián-Dávid döntőtől. Rettegek attól hogy valamelyikük megnyeri a versenyt. Szégyen és Gyalázat lenne, ha a Tóth Vera, Caramel, Rúzsa Magdolna felsorolás után következne egy Fekete Dávid vagy Lakatos Krisztián. Ez lenne a LEGENDA szégyene.

588 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

1 hozzászólás

  1. Tudom, hogy ezeréves cikk, de most kattantam rá Királyékra, de nem gondolom, hogy Viktor a “dögösebbik fél”:))) Szerintem egyébként nagyon sokat fejlődött a pasi, bár annyira még mindig nem vagyok képben a munkásságát illetően (de haladok) :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here