Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Született Feleségek – 5.02.

Született Feleségek – 5.02.

0
Oszd meg!

Na ez egy igazi lilaakácközös epizód volt. Amiért eddig szerettük, szerettem a szériát, azt most mind felvonultatta. Számomra a csúcs Bree és Orson jelenete volt, a rész végén. Egyszerre sajnáltam és haragudtam Bree-re, sőt valahol talán Orson oldalára álltam. A férfi még börtönbe is vonult, csakhogy a neje visszafogadja őt. A nő ezt mivel hálálja meg? Nem törődik vele, jóformán semmibe veszi. Mindezek ellenére olyan tragikus volt Breet látni ahogy sírva főz. Nem hittem volna hogy valaha lesz ilyen jelenet. De minden változik.

Gabyból kicsit elegem van. Persze, hiányolja a régi életét, meg a külsejét, de csessze meg, ha Lynette négy gyerek mellett nőként tudott kinézni, nem hiszem el hogy neki ne lenne ideje egy kis sminket tenni az arcára, pláne ha annyira zavarja őt a külseje.

Gale Harold & Teri Hatcher | Született Feleségek
Gale Harold & Teri Hatcher | Született Feleségek

Susan – végre:) – hozta a formáját! Amikor rájött hogy Mike adta a sezxtippet Jacksonnak az oltári volt, nagyot nevettem rajta :) Örülök hogy Susan hogy is mondjam, “felnőtt”, de azért hiányzik a régi vicces esetlensége. Most megkaptuk.

Ebben a részben talán Lynette szála volt a legerőteljesebb. Már amikor elkezdett SaraJ álnéven chetelni a fiával akkor lehetett sejteni hogy lebukik. Mégis, annyira jól vezették végig ezt a szálat, valahogy reménykedtem hogy megússza, pedig a józan ész mást diktált. Sajnos az utóbbinak lett igaza. Mindenesetre Lynette bocsánatkérése annyira szomorú volt. Mint ahogy az a jelenet is…

Mrs McClusky – hála az Emmyknek – egyre nagyobb szerepet kap, most valahogy rájutott a hálás feladat hogy leleplezze Edie férjét. Kérdés sikerül-e neki. Amilyen egy megátalkodott banya biztos vagyok benne hogy összejön neki :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here