Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Heroes – A harmadik évad kezdetéről

Heroes – A harmadik évad kezdetéről

0
Oszd meg!

Annyira sötét volt a 3×01. és 3×02. Sötét alatt nem – csak – az eseményeket értem, hanem a képi világot is. Engem nagyon zavart, remélem a jövőben több olyan jelenet lesz, ami meg is van világítva. Egyébként az eseményekkel nagyon kivagyok békülve.

Először is: itt van Kristen Bell, és jobb a szerepe mint valaha, úgy érzem Elle Bishop igazi lökést fog kapni az apja halála miatt, ez pedig nagyon jó. A hírek szerint Kristenem 13 epizódon át szórakoztat majd minket, engem az se zavarna ha tovább maradna, gondolom titeket se.

heroes-kristen-bell

Asszem kezdünk látképet kapni Mrs. Petrelli képességéről. Ő nem lefesti, hanem megálmodja a jövőt, de ez szerintem önmagában kevés. Van még itt más is, én azt gyanítom. Kíváncsi leszek mikor ismerjük meg teljesen a dolgot. Egyébként az nagyon beteg ha tényleg ő Sylar anyja. Bár, kinézem a banyából, és így lenne ok arra, hogy van alapképessége a férfinek.

Bár a 3.01.ben történt, nem tudok szó nélkül elmenni mellette: Claire és Sylar ‘harca’ isteni volt. Sose néztem volna ki a pompomlányból hogy ennyit kihoz magából, és sokkal inkább feltartóztatja a férfit mint eddig bárki, akinek támadásra is alkalmas képessége volt. Nagyon tetszett az is, amikor Sylar végül megvizsgálta a lányt, és ő megkérdezte tőle, most megeszi-e az agyát, a férfi meg odahajolt az arcához, és ezt mondta: “De hát ez undorító Claire”… Ez a jelenet nagyon WTF volt, nagyon tetszett. Ha jól vettem ki a dolgokat, Sylar megtalálja az agyban a képességekért felelős cuccost, és aztán puff már rendelkezik is vele. Zseniális.

heroes-skylar-claire

Ami legjobban elszomorító a harmadik .évadban, hogy Maya még mindig nem halt meg, és most is picsog rendesen. Na jó, legutóbb épp Mohinderrel fetrengett, de lesz még itt fekete könny ezerrel. Amúgy fura ez, hirtelen minek a képesség Mohinak, ez pálfordulás…

Amikor a Junkie-n olvastam, hogy van Sylartől gonoszabb nem akartam elhinni. De ami a rész végén történt, mikor azt az embert szórakozásból égették el élve, rádöbbentem hogy van ami gonoszabb mint Gabriel… Élvezetes egy évad lesz ez, csak sokszor fogok fujjolni…

927 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here