Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok Senorita Szöszi – 1.02.

Senorita Szöszi – 1.02.

0
Oszd meg!

Azt hittem az első részt nem lehet felülmúlni. Hölgyeim és uraim: tévedtem. Ez a második sokkal de sokkal jobb volt! Az első öt percet kétszer néztem meg, Bea annyira intenzív színészi alakítást nyújtott benne, komolyan mondom, hihetetlen.

Szóval, Alejandro és Bea veszekedése mindent vitt. Ahogy ordibáltak egymással, a nő magyarul, a férfi spanyolul néha meg közösen angolul, nagyon poénos volt A csúcs természetesen a gitártörés volt. :) A bolond taxist hiányoltam, gyanítom többet már nem is látjuk a show-ban. Sebaj, Oszkár is elég jó fej. Nekem így első látásra melegnek tűnik a srác, de az is lehet hogy csak geek.

A nagy veszekedés után azt hittem uncsi lesz, de nem. Hozott mindent, amire vártam. Vicces jelentek sokasága következett, a katonai boltban való vásárlás volt a legpoénosabb szerintem tetszett ahogy ott ökörködtek.

A rész végi cliffhanger is ütős volt, Alejandro megjelenik és ott találja Beát, annyi férfi között. Vajon tényleg megcsalta őt? Bea hogy domborít majd a fotózáson? Minden kiderül a Senorita Szöszi következő részéből

senorita-szoszi

843 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here