Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Senorita Szöszi – 1.01.

Senorita Szöszi – 1.01.

3
Oszd meg!

senorita-szoszi-hargitai-beaOh my god! Ez isteni volt! Sajnos a tévéújságok, a net meg minden rosszul írta a Senorita Szöszi műfaját. Mindenhol, mint reality aposztrofálták, pedig ez egy remekül megírt, magyar sorozat! Tele van poénokkal, Hargitai Bea pedig igazán tehetséges színésznő, vagy csak csípőből megy neki a hülye-szőke stílus.

Az egész rész nagyon bejött nekem, valahogy elhittem hogy Alejandro és Bea szerelme annyira igazi és amint eltalál kedveséhez a Szöszi jön a felhőtlen boldogság. Tök jól alakította Bea a hisztérikát, a becsapott nőt, aki szerelmét más nő karjaiban lelte. Szóval, engem nagyon meglepett ez a sorozat. Azt hittem utálni fogom, de lehetetlen. Divinyi Réka, a forgatókönyvíró profi munkát végzett csak a tv2 tolta el egy cseppet: sokszor ‘előrementünk a jövőbe’ és egy percbe összefoglalták a következő 10et, így lelőtték a poént.

A sorozat szereplői közül kiemelném még a taxist. Nem tudom melyik színész játszotta, de oltári figura volt. Alejandro Martinez azért tényleg színész, igaz hogy nagyon ronda, de az epizód elején tök jól adta a szerelmes pasit. Egyébként ha valaki megkérdezné mi a fő mozgatórugója annak hogy nézem, ezt válaszolnám: a remek poénok sokasága. Pl.: amikor Bea magyarul magyaráz a taxisnak, de csak úgy ahogy egy szőke tud avagy mikor nyomigyerek megszólalal: ‘Bár én lennék Alejandro Martinez’, erre Bea gúnyosan: ‘Ezt buktad’…

Én már nagyon várom a következő epizódot, remélem lesz második évad is. Ott Bea “szerelme” lehetne mondjuk William Levy. Aki nem tudja miért pont ő, annak üzenem: a google nagyon jóbarát :)

1761 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

  1. Szia Tibi!

    Régebben említetted, hogy úgy megnéznéd még 1X a Senorita Szöszit.
    Érdekel még? Nekem megvan az összes része.

    DVD-n el tudom küldeni.

    • Köszönöm a lehetőséget, de nem élnék vele. Gyanítom, ma negyed annyira se tetszene, mint annak idején. Így legalább megmarad szép emlékként :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here