Főoldal Kritika és Értékelés FilmKritika Garfield 2. (2006)

Garfield 2. (2006)

0
Oszd meg!

Egy tipikus olyan film ez kérem szépen amit talán csak a gyermeki lelkülettel rendelkező egyének tudnak igazán élvezni. Eme kijelentésemet úgy lehet értelmezni, ha valaki kiakad azon hogy az állatok beszélnek vagy a ‘véletlenek’ fura szituációja mindig a sztori előrehaladását okozza, annak nem fog tetszeni ez a film. Mert ez bizony egy klisékből felépült alkotás, mégis talán ettől olyan jó.

Van itt minden, mi szem-szájnak ingere, vicces macska, ari kutya, angol arisztokratizmus és fő gonosz de a film fő építőereje a buta sztori. Garfield Londonba látogat, ahol összekeverik őt XII. Herceggel, ettől fogva pedig uralkodóként bánnak vele, azonban ellensége is akad: a gonosz örökösjelölt aki bármire hajlandó az uralomért. A film közben Garfield rájön John fontosságára, Herceg pedig ráeszmél az olyan egyszerű örömökre mint a lasagna…

garfield-2

A filmben Till Attila remekül visszaadja Garfield orgánumát. Mint műsorvezető sem tehetségtelen, de kétségkívül szinkronszínészként megállja a helyét, kár hogy ritkán gyakorolja ezt a nemes foglalkozást. Az ‘emberi’ szereplők tekintetében kiemelném két főhősünket: Breckin Meyer-t és Jennifer Love Hewitt-ot, akik remekül játszottak végig :)

Top-jelenet: Garfield táncolása és éneklése amikor megízleli az udvar étkeinek pompáját.

Top-alakítás: Jennifer Love Hewitt. Nemcsak gyönyörű volt, de a szinkron is remekül is sikerült. Elbűvölő ez a nő.

Gáz-jelenet: Hm… Nem jut eszembe :)

Gáz-alakítás: Itt se jut eszembe senki. Valahogy minden karakternek ‘helye’ volt a filmben és a történetvezetésben…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here