Főoldal Hírek Camp Rock! a Jetixen

Camp Rock! a Jetixen

0
Oszd meg!

A High School Musical legjobb ‘klónja’ a Camp Rock végre kis hazánkba is eltalál. Amerikában nyáron volt a film premierje, és magasabb nézettséget ért el mint a HSM1, reméljük nálunk is népszerű lesz az alkotás. A premier: 2008. november 15., magyar címe pedig Rocktábor lesz, szerintem maradhatott volna az eredeti cím, azaz Camp Rock! de hát legyünk kreatívak, na… :)

A Jetix szerencsére a video klippeket is megvette a Disenytől, így már fut a Play my music a Jonas Brothers előadásában, a This is me Demi Lovato-val pedig Október 2.-án debütál a csatornán.

A filmről anno pozitívan nyilatkoztam, bízon benne hogy a másodszori megnézésre sem fog ez megváltozni. A dalok szerintem még mindig szuperek, és ha jobban megfigyelitek a legtöbb mond is valamit. A főhősök a jól ismert Jonas testvérek, akik kis hazánkban is egyre nagyobb népszerűségre tettek szert. A női főszerepet Demi Lovato alakítja, aki ennek a Camp Rock!-nak köszönhetően joggal követeli Miley Cyrus helyét a tinicsillagok egén. A filmben nekem egyébként Alyson Stonner volt a kedvencem.

camp rock

782 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here