Főoldal Kritika és Értékelés FilmKritika Filmkritika: The 40 Year Old Virgin – 40 éves szűz (2005)

Filmkritika: The 40 Year Old Virgin – 40 éves szűz (2005)

0
Oszd meg!

Ez a film nagyon ütött! Már sok jó kritikát hallottam róla, ismerőseim nagy részének tetszett is, hála a T-HOME kódolatlan hetének, a Cinemax-on én is megnézhettem. És gyerekek, hülye lennék ha azt mondanám hogy TI ne nézzétek meg.  Már maga a szituáció is elég bizarr: valaki még 40évesen is szűz, én speciel nem tudom elképzelni hogy ilyen létezik. Még a nagyon geek-ek is felbérelnek egy örömlányt, hiszen ők a legkíváncsiabbak, milyen is lehet egy nővel lenni…

Mindennek ellenére a film remekül prezentálta számunkra ezt a szituációt, méghozzá olyan tökéletesen hogy elhittük Andynek, ő bizony tényleg szűz. Egyébként az egész műsor alatt azon drukkoltam hősünknek hogy összejöjjön neki, de a végén sikerült a nagy bravúr, remélem ezzel nem árulok el nagy titkot :) A szinkron amúgy teljesen rendben volt!

40-eves-szuz

Értékelés: 10/10

Top-jelenet: Amikor Andy felhívja Trisht, de nem meri megmondani a nevét, és azt állítja magáról hogy ő Jason, a telemarketinges. Trish reakciója oltári: magas házban vagy? Menj fel a tetőre és ugorj le, rohanj bele egy késbe és egyéb nyalánkságok. Ó, a búcsúzás volt a legpoénosabb: Kúrd meg az anyád, szia! No komment :)

Top-alakítás: Egyértelmű, kétség sem fér hozzá: Paul Rudd érdemelte ki. Igen, elfogult vagyok a fickóval szemben mivel nagyon kedvelem a filmjeit.

Gáz-jelenet: Töröm a buksim, de semmi. Az egész film bejött.

Gáz-alakítás: Totál ciki de mindenki jól játszott, hozták a figurát. Ez van :)

979 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here