Főoldal Kritika és Értékelés FilmKritika Date Movie – Csajozós film (2006)

Date Movie – Csajozós film (2006)

0
Oszd meg!

Emlékeztek még a Horrora akadva első részeire? Rémlik még mennyire jól parodizálták ki az akkori sikerfilmeket? No, ezt próbálta megtenni a mai idők köntösében a Date Movie, de nemigazán sikerült neki. Nem is tudom mi volt a gond, de ritkán dőltem a nevetéstől. Sőt, nem is igazán nevettem, csak élveztem hogy láthatom Alyson Hannigant, azaz Willow-t. Szóval, eme ‘filmremeket’ csak a hardcore Alyson fanoknak ajánlom megtekintésre. Mert amúgy semmi extra nem volt benne. De tényleg. Semmi.

Top-jelenet: Amikor Julia és Anne ‘killbillmódra’ harcolnak egymással. Szeretem ha ezt a stílust belecsempészik a filmekbe :)

Top-alakítás: Alyson Hannigan és Jennifer Coolidge, de a mérleg inkább Hannigan felé billen. Nélkülük nem is lenne jó a film…

Gáz-jelenet: Amikor Anne azaz Carmen Electra ‘bemutatkozik’ és előad egy kétperces porno jelenetet. Valahogy annyira nem illett ez a filmbe…

Gáz-alakítás: Adam Campbell azaz Grant, a férfi főhős. Se nem volt dögös, se nem volt herceg, max annyi tippel hogy festett szőke. Tehetség meg nuku. No nem mintha Carmen Electra a színműveszetin diplomázott volna.

date-movie-front

2259 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here