Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok Megasztár 4. – A visszahívás 1.

Megasztár 4. – A visszahívás 1.

0
Oszd meg!

Na végre, ollé! Ilyen Megasztárra vártam mióta elkezdődött a műsor. A bénák kiszórva, immár csak a tehetség maradt, méghozzá nem is akármilyenek!

Legjobban annak örülök, hogy Elza kiesett. Nem azért mert nem volt hangja, volt neki. Azért örülök a ‘vesztének’ mert eszméletlenül beképzelt egy csajnak tűnt. Egész egyszerűen annyira átjött az arcán a ‘kurvajóahangom, sztár leszek‘ érzés hogy ez már irritált. Jobb lesz neki az iskolapadban…

A három srác, akik a Blue&Elthon John dalát énekelték jók voltak, kivéve a középsőt, őt nem engedtem volna tovább. Egész egyszerűen nem hozta azt a szintet amit a mellette ülők…

Srácok&csajok akik nem tudták a dalszöveget: mit mondjak, ez nagyon gáz! Igen, csak egy éjszakájuk volt, de másnak mégis sikerült memorizálni a szöveget, ráadásul ők még magyar dalszöveget is kaptak. Emo-srác meg nem fog hiányozni :)

Végére hagyom a kis Lüszikémet. Annyira imádom ezt a kiscsajt, tiszta Demi Lovato. Megjelenésben, hangban na és tehetségben egyaránt. Nagyon fogok haragudni a zsűrire ha nem engedik tovább.

toth-luszi-megasztar

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here