Főoldal Kritika és Értékelés FilmKritika A szuper exnőm – My Super Ex-Girlfriend (2006)

A szuper exnőm – My Super Ex-Girlfriend (2006)

0
Oszd meg!

Mikor a címet olvastam nem vettem elég komolyan, ergo azt hittem a szuper exnőm csak arra utal hogy a volt csaj nagyon dögös. De nem, ez a kidobott nő tényleg szuper, afféle Superman szinten. Adott egy meteor, amihez hősnőnk hozzáér majd szuperképességekkel ruházódik fel. Találkozik hősünkkel, összejönnek, felfedi alteregóját a szuper nő, majd a pasi rájön hogy a legjobb barátjába szerelmes, erre kidobja a szupercsajt, aki bosszúra esküszik. Nagyon kellemes kis vígjáték volt, de nem javallott egyben megnézni: nekem se ment. Az első 40perc után kellett egy kis szünet, számomra az 40perc gépezést jelentett, utána viszont nagyon tudtam élvezni a filmet.

szuper-exnom

A szereplők kiválasztása nagyon tetszett, legjobban természetesen Anna Faris, a Horrora akadva mindent túlélő főhősnője jött be, egyszerűen nem lehet utálni a csajt, pláne ha Vadász Bea adja alá a lovat. Uma Thurman hozta a szokásost. Luke Wilson ismét nagyon tetszett, akárcsak a Doktor Szöszi-ben itt is remekül alakította a karaktert. Egyszerre volt esetlen és férfias, ez tetszett :)

Értékelés: 7/10

Top-jelenet: G-Girl egy cápát dob be Hannah lakásába, mivel Mattel előtte szeretkeztek.

Gáz-jelenet: : Kvázi az összes amiben Matt ‘hülye legjobb barátja’ szerepelt. Annyira jelentéktelen pasi volt hogy a nevét se tudtam megjegyezni.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here