Főoldal Kritika és Értékelés FilmKritika Just my luck – Cserebere szerencse (2006)

Just my luck – Cserebere szerencse (2006)

0
Oszd meg!

Legutóbb az Anya, lánya, unokáját láttám Lohantől, ott is nagyon tetszett az alakítása, és valljuk be: itt se volt rossz. Tud a csaj, attól meg el kell vonatkoztatni hogy az életben csak Paris Hilton nagyobb hagyneírjamle nála :)

A film két fiatal kontrasztrája épít: Ashley (Lindsay Lohan) a mindent elérő, szerencsés és sugárzó szépségű fiatal lány, aki egy partin találkozik Jake-kel (Chris Pine) a kedves és jóképű sráccal, akit balszerencse üldöz. Miután egy szenvedélyes csókot váltanak, Ashleyt elhagyja a szerencse, és Jake-nek hirtelen teljesülnek az álmai.

cserebere-szerencse

Ez egy remek vígjáték volt. A szereplőket tökéletesen választották ki, a szinkron pedig méltó volt a filmhez. A szereplőket is jól válogatták ki, Lohan hozta a formáját, Pine pedig egyszerre volt dögös és tehetséges, ez férfiszínészeknél ritka párosítás. Még kiemelném Samaire Armstrong játékát, mivel nagyon feldobta a filmet. Pláne egy mondattal: Ha mindig a rosszra gondolunk, nincs időnk a jóra figyelni … milyen igaz.

Értékelés: 8/10
A végére hagynám a film egy másik fontos momentumát: a zenét. A McFly egész jól muszikált, és Samaire dala is ütött, ráadásul énekelni is tud a csaj. Tehát, ha egy kellemes másfél órára vágytok, a Cserebere szerencse a TI filmetek .

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here