Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika One tree hill – 6.02.

One tree hill – 6.02.

0
Oszd meg!

Nagyon tartja magát az ötödik évad során felállított meglepő színvonalváltozáshoz a One Tree Hill. Igaz, az első négy évad se volt rossz, de nem is emelkedett az egekig a tinidrámák sokaságából. Viszont amióta ‘felnőttek’ hőseink, egyre jobb a sorozat, mondhatni életképesebb. Egyébként furcsa volt a sok utalás az előző évadokra, de üsse kavics, sok az új néző.

Brooke-ot nagyon sajnáltam. Igazából nem sokat tudtunk meg, csakhogy valaki megverte és ellopta a terveit. Vajon ki lehetett? Mindenkinek van egy tippje: Victoria. Szerintem ő volt, neki fontos annyira hogy kezébe ragadja az irányítást. Mindenesetre nem tetszik hogy Brooke ennyire magába fordult, ez igencsak depresszió gyanús cselekedet volt a részéről, mi pedig egy vidám Brooke-ot szerettünk meg. Bár, ez legalább Sophia Bushnak jönne jól, még inkább kitudná meríteni színészi tehetségének tárházát, újabbnál újabb arcok felmutatásával.

one-tree-hill-bush

Kicsit furcsa hogy a ‘hirtelen esküvő’ből nem lett semmi, ez arra az okot hogy azt higgyem ismét szét robbanják Peytont és Lucast, ami elég valószínű, tekintve hogy hat éve ezt teszik. Most már igazán abbahagyhatnák, legalábbis ezt a részét.

A Dan-Carry dadus szál nem annyira izgalmas, legalábbis engem nemigazán fog meg. Jól mondta a dadus: Dan senkit se érdekel, még a nézőket se.

Q halála nagyon szomorú volt, szegény Jamie-t nagyon megfogja viselni. Igazából kicsit meglepő volt ez a hirtelen halál, nagyon nem számítottam rá, mint ahogy gondolom ti se. Majd eldől mit akartak ebből igazán kihozni, vagy Nathan erősödését a kosarazásában netán Jamie-ben indulnak meg változások ezt követően?

877 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here