Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Gossip Girl – 2.01.

Gossip Girl – 2.01.

0
Oszd meg!

Hogy is kezdte Dan? Ugyanaz a dráma, más város, azt hiszem ezt mondta… Épp az a baj hogy nem! Ti nem tudom hogy vagytok vele, de én teljesen mást vártam a tavalyi évad legjobb újoncától. Mert ez nem ugyanaz a sorozat, én attól tartok.

Kezdjük a legfontosabbal: Gossip Girl-nek semmi szerepe sincs. Igen-igen xoxozik meg néha mondja hogy meg Esz de ezenkívül semmi jelentőségét nem véltem felfedezni… Lehet hogy Hampton a hibás, hiszen a sorozatnak épp az adta meg a sikerhez vezető kulcsát hogy egy iskolában játszódik, itt meg strandon kívül semmi sincs. A stranddal is csak betettek, Ed Westwick eddig se volt szép, de így shortban még ijesztőbb mint valaha.

A cselekményszál végül is nem olyan rossz, mert van itt minden mi szem-szájnak ingere: középkorú nő + fiatal csődör, újra egymásra találó ‘minden második részben szakító’ szerelmesek, elválaszthatatlan egymáshozillő bunkák, feltörekvő ‘holjó, holrosszvagyok’ diáklányok, DE EZ MÉGIS MÁS! Nekem ez őszintén szólva így nem tetszik. Nagyon remélem hogy mielőbb visszahúznak New Yorkba, hisz csak ott igazán önmaga lenni a sorozat.

gossip-girl-nate-shirtless

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here