Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Halottnak a csók – 1.01.

Halottnak a csók – 1.01.

0
Oszd meg!

Úgy kezdtem a sorozat nézésébe, hogy “én ezt nem fogom szeretni”. Egyrészt mert nyomozós, másrészt meg a sorozatjunkie-n nagyon sokat istenítik, amiket pedig ott éltetnek a kommentelők általában nem az én sorozatrajongási világomat jelképezik. Még a pilot előtt Laci mondta hogy nagyon jó a sorozat, szóval így valamelyest derűsebben ültem a képernyő elé. És nem csalódtam.

Annyira aranyos egy volt! Mást nem is lehet rá mondani, mert ez tényleg aranyos. A legjobb momentum az volt, mikor a néger átölelte a csajt (nevekkel még nem vagyok tisztában:p) és Ned mondta “ezt tőlem kapod”. Annyira egy romantikus gesztus volt. Sőt, az egész sorozat annyira romantikus. Talán a megrögzött PD rajongók nem is veszik szemtelenségnek ha ráakasztom a “Romantikus Vígjátéksorozat” jelzőt. N ajó, ezt az illúziót talán csak a nyomozások rombolhatják le, de épp ez adja meg a vígjátéksorozat kiérdemléséhez szükséges eszközt.

halottnak-a-csok

Kinek ajánlom a sorozatot? Most mondhatnám hogy mindenkinek, hisz mindenki találhat benne olyan momentumot ami a kedvére való. Azonban mégse intézem el ennyivel. Akik szerették a Jóbarátokat, ebben se csalódnak majd, legalábbis azok akik nem akadtak ki a “Ross-Rachel” vonalon.

Értékelés: 8/10
A reménytelen szerelem ábrázolása a pilotban tökéletes volt, Anna Friel és Ned között valóban látszott a vonzalom, a vágy hogy megérintsék egymást, és a remény, a tudat hogy egyszer megtehetik. De vajon, mikor és hogyan? Egyszer kiderül. Már csak emiatt IS érdemes a sorozattal maradni

1102 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here