Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Gilmore Girls – Kritika az utolsó részről

Gilmore Girls – Kritika az utolsó részről

3
Oszd meg!

Már több mint egy hét eltelt a bizonyos tragikus szerdai nap óta, hogy véget ért a sorozat. Akartam én írni a fináléról minden nap, de nem ment. Valahol nem tudtam elfogadni hogy “vége van, nincs többé”. De most nincs mese, bele kell törődni: A Gilmore lányok örökre(?) elbúcsúztak, és nem is akárhogyan

A hetedik évadban most először járt át a gilmoreérzés. Nem hittem volna az eddigi huszonegy rész után hogy normális véget kreál az új vezetőség a sorozatnak, de megtette. Azok után hogy Logan és Rory szétmentek – ráadásul tök értelmetlenül – nem sok esélyt adtam a Lorelai-Luke párosnak, de kellemes meglepetés ért.

gilmore-girls-finale

Igen, én Chris párti voltam, de kiderült a hetedik évadban hogy Lorelai nem Luke-ot szereti. Vagy csak az új vezetőség eltolta azt amit hat év alatt felépítettek Palladinoék, a rejtélyes Lorelait. De mindegy, kár is ezekre gondolni. A lényeg az, hogy örültem Luke és Lorelai csókjának. Mert szépek együtt. Egy idő után pedig biztos asszimilálódnak egymáshoz, és boldogan élnek. Reméljük egyszer lesz egy “Gilmore Girls film” amiből mindez kiderül.

A kis Rory, immáron hivatásos újságíróként dolgozik (dejóneki:)) ráadásul nem is akármilyen helyen. Az eredeti álma nem jött össze, de ez így volt jó, hiszen mindig, minden összejött neki, és most tett igazságot a sors. Aztán pedig megáldotta a lányt. Mert megérdemli.

Őszintén szólva nagyon nagyon fog hiányozni Starshallow, a bolondos szereplők és a humor. De egyszer minden dal véget ér, mint ahogy Gilmoréké se szólal meg, csak az ismétlések alkalmával.

876 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

  1. Ohh mivel tudom mennyire szereted te is a GG-t ezért véleményem szerint látnod kell a levetítésre nem került pilotot, ami szinte ugyan az mint az eredeti, de azért pár szereplő más és úgy az egész más. Kiváncsi vagyok neked hogy tetszik/tetszett ha már esetleg láttad. És egy kritikának is örülnék, mert ugyan teljesen biztos vagyok benne, hogy a szereplő cserék jót tettek a sorozatnak, de azért még is csak kaptam én legalábbis egy új részt a GG-ből.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here