Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Private Practice – Véget ért az első évad

Private Practice – Véget ért az első évad

0
Oszd meg!

Véget ért a Private Practice első évada. Egész kellemes volt, nekem bejött, pedig nem gondoltam volna, hogy tetszhet. Ez a sorozat engem mindig meglep. Kezdjük a betegekkel, most vhogy ez él bennem legélénkebben. Először is, de furcsa volt Keiko Agenát nem Lane-ként (Gilmore Girls) viszont látni. Na jó, ez a szerep nem igényelt túl nagy színészi kihívásokat, de jól oldotta meg a helyzetet. Végig azt hittem hogy ő lesz a “terjesztő” aztán meg kiderült hogy a pap volt :p Én még azon filózom, hogy vajon tényleg CSAK beszélgettek, vagy mást is… Hehe ezt sose tudjuk meg :)

Ez a családsegítő programosdi szuper, hiszen így Joy Lauren (Született Feleségek) nagyon jó karaktert kapott. Annyira élethűen játszotta a szülő tinit, annyira hitelesen bömbölt, teljesen meglepődtem, hiszen tőle nem szoktunk meg ennyire erős alakításokat. Azonban itt.

Nem értem én ezt az Addison-Pete párost. Hol az egyik akarja, a másik meg nem, aztán mindketten majd egyik sem majd mindketten majd folytathatnánk. Ez engem idegesít, már nem is drukkolok nekik. Ott van Kevin, jöjjön csak vele össze Addison. Hamár Addison meg a pasik: raktér hihi nagyon… extrém eset volt.

Összességében tetszett, amit láttam. Ajánlom nektek is ezt a sorozatot.

private-practice

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here